Hvordan behandle Fibromyalgi og kronisk utbredt smerte

April 13

Fibromyalgi er en klinisk nomenklatur brukes til å identifisere presentasjon av utbredt, uspesifikk smerte fortsetter over en periode på tre måneder eller lenger og svarer på en rekke ømme kroppslige punkter funnet under fysisk eksamen., ifølge Dr. Robert Bennett fra Oregon Health Sciences University i Portland, Oregon, er Pain ofte karakterisert som muskuløs og noen ganger følte i leddene sammen med stivhet. Trøtthet på alle nivåer, psykiske, fysiske og emosjonelle oppleves som vel som problematiske søvnmønster. Bennett bemerker at: "Det er noen bevis for at fibromyalgipasienter kan bli hjulpet, men ikke kureres, av en tverrfaglig tilnærming ..."

Hvordan behandle Fibromyalgi og kronisk utbredt smerte

Trinn 1

Planlegge en avtale med legen din eller en revmatolog for en full workup hvis du opplever kroniske smerter og tror det kan være fibromyalgi.

Trinn 2

Vurdere å bruke konvensjonelle medisiner for å lindre fibromyalgi smerte. Scientific American rapporterte i januar 2009 at den amerikanske Food and Drug Administration godkjent Savella - milnacipran HCL i den generiske - en dual selektive serotonin og noradrenalin reopptak inhibitora og antidepressiva. FDA har tidligere godkjent to andre medikamenter for behandling av kronisk smerte, Lyrica og Cymbalta, tidligere en anti-beroligende og smertestillende og sistnevnte en anti-anfall medisiner funnet effektive for behandling av fibromyalgi. Alle tre medisiner krever resept fra lege.

Trinn 3

Unngå mononatriumglutamat, et tilsetningsstoff, konserveringsmiddel og smaksforsterker finnes i mange matvarer. I sin nylig utgitte bok, "Ernæring og Revmatisk sykdom", Laura A. Coleman og R. Roubenoff diskutere virkningene av MSG på kroniske smerter nevne en rekke bivirkninger, mange etterligne symptomene på fibromyalgi inkludert mental fogginess, svimmelhet, tretthet, forvirring, hodepine, smerter i kroppen og depresjon.

Trinn 4

HolisticOnline.com antyder eliminere sukker, alkohol og koffein samt bearbeidet hvitt mel fra kostholdet ditt. Disse produktene gir liten eller ingen næringsverdi og forverre trøtthet, øke muskelsmerter og forstyrre søvnen.

Trinn 5

Prøv vanlig massasje terapi for å lindre smerte. Finne en rytme eller behandling tidsplan som er riktig for deg.

Trinn 6

Få en god natts søvn hver natt. God og avslappende søvn omsettes til en billig metode for behandling av smerte ved å la kroppen din til å slappe av og forynge. For å hjelpe deg å sove lettere, ta to teskjeer av organisk rå honning i varm melk eller rett ved sengetid. Honning er høy i kalium og lett å fordøye. Hvis du våkner i løpet av natten en annen skje vil hjelpe deg å falle tilbake til å sove.

Trinn 7

Undersøk om du har mat sensitiviteter. Ifølge RevolutionHealth.com, "potet, tomat, paprika, aubergine og paprika, ... De alle inneholder en gift som de fleste kan riktig håndtere, men noen av oss er ikke i stand til å skikkelig prosess, resultatet blir mye smerte fra fibromyalgi , leddgikt, etc. " Noen mennesker opplever også at de er følsomme for meieri og hvete produkter.

Trinn 8

Besøk en homeopathic utøveren å diskutere alternative alternativer tilgjengelig for kroniske smerter, tretthet og depresjon. For eksempel, vanlige homeopatiske midler for kroniske smerter er bryonia, Rhus Tox og Ruta Gravolens. Fordi homeopati behandler pasienter som individer, hver trenger en bestemt og muligens forskjellig middel, er det ingen generelle forslag til behandling som vil dekke alles situasjon.

Trinn 9

Alkalinize systemet ved å endre måten du spiser. Velg mat som vil alkalinize kroppen din slik som eple cider eddik, sitroner, og jo mer alkaliske korn, amaranth, couscous og hirse. Dr. Theodore A. Baroody bok, "alkalinize or Die" diskuterer et bredt utvalg av matvarer for å forbedre kostholdet ditt og hjelpe deg i å lære å spise for å alkalinize systemet, økende motstand mot kroniske smerter, søvnløshet, tretthet og depresjon.

Tips

  • Du må kanskje kombinere behandlinger for å oppnå smertelindring og mental pick-me-up du er ute etter. Legge til nye kosttilskudd og behandlinger til rutine nøye, vurdere deres effekt en om gangen.