Hva gjør de klistremerker på Football Hjelmer mener?

October 8


Hva gjør de klistremerker på Football Hjelmer mener?


Når du ser på et spill, har du kanskje lagt merke til en rekke selvklebende utover lagets emblemer på fotballspillere hjelmer. Disse klistremerkene har ulike betydninger avhengig av hva slags klistremerke det er. Disse klistremerkene kan være for spiller prestasjoner, for tjenestegjør eller team bruk og for minne formål.

Pride klistremerker

Noen ganger, fotballag liker å dekorere sine hjelmer med stolthet klistremerker. Disse tar ulike design og vanligvis forholder seg til teamet eller skole. Populær fra ungdomsfotballen til college, stolthet klistremerker gi spillerne en sjanse til å vise andre hvor godt de har spilt hele sesongen. Det kan være forskjellige klistremerker for offensive og defensive prestasjoner, så spillere på samme lag kunne ha to forskjellige typer klistremerker. Et eksempel kan være hammere for defensive prestasjoner og stjerner for offensive prestasjoner.

Pride Sticker Origins

Ifølge "USA Today", Ohio State trener Woody Hayes og trener Ernie Biggs er de aksepterte runners av tradisjonen av stolthet klistremerke. De startet tildeling gruppe klistremerker til sine spillere i 1968. Det er debatt om hvem som startet ideen, men Hayes og Biggs er kjent for å popularisere begrepet.

Grønt klistremerke på NFL Hjelmer

I NFL-spill, har du kanskje lagt merke til en lys grønn prikk på en eller to spillernes hjelmer. Ifølge NFL regler, er dette et klistremerke som markerer hjelm som er knyttet opp med en to-veis mikrofon radio sett, så trenerteamet kan kommunisere med en on-utespiller. Quarterback på krenkelser og defensiv kaptein eller play-innringer er knyttet opp med kommunikatører i sine hjelmer. Den grønne klistremerke må brukes for hjelmen knyttet til radioen som opprettes ved at NFL regel i 2007. Kun én spiller per lag om gangen kan ha en hjelm med en radio i den på feltet.

Minne klistremerker

Noen ganger, vil spillerne ha et svart klistremerke med et nummer eller initialer i det. Dette betyr vanligvis nummeret eller initialene til en avdød spiller, trener, hallomann eller annen person som var i nærheten av teamet, samfunn, skole eller viktig for idretten selv. Eksempler på dette er NFL spillere iført "GU 63" etter dødsfallet av Gene Upshaw og Mississippi State University spillere iført "36" på sine hjelmer til ære for sent lagkamerat Nick Bell.