Hva er Posisjonerer seg på en Girls 'Basketball Team?

September 28


Hva er Posisjonerer seg på en Girls 'Basketball Team?


Siden lanseringen av WNBA i 1997, har womenâ € ™ s basketball vokst i popularitet i store sprang. Dette actionfylte spillet er dramatisk å se på og krever stor atletiske å spille. Akkurat som i Mena € ™ s basketball, er det flere typer utøvere som utgjør de fem startposisjoner på banen. Det er viktig å forstå deres individuelle roller å få fullt utbytte av spillet.

Kjøre Point

Anses ofte den mest krevende å spille, poenget vakt Stillingen krever en unik kombinasjon av ferdigheter. Hun må utmerke seg i dribling og pasninger; scoring er det sekundære alternativet til assists. Hun må også ha et kaldt hode og et godt øye. Poenget vakt er ansvarlig for å bringe ballen opp i retten og dirigere henne krenkelser. Hun må være tålmodig som alle får i posisjon for hver spiller, rask og observant for å dra nytte av åpninger og bistå i stillingen.

Shooting Guard

Denne spilleren er utenfor trussel at Forsvaret ikke ønsker å gjøre en feil å forlate åpen. Hun er høy og en nøyaktig skytespill, noe som gjør henne farlig fra utsiden. Hun er vanligvis den beste skytter på laget, og må være i stand til å finne scoringsmuligheter når ingen andre kan. Med betydningen av de tre-punkts skutt i todayâ € ™ s spillet, er hennes rolle viktig for å få seieren. I tillegg til å være en skarp skytter, må hun ha gode ball-håndtering ferdigheter og være stor defensivt.

Small Forward

Dona € ™ t la navnet på denne nøkkelposisjonen lure deg. Mens denne spilleren er generelt litt mindre av vekst enn noen av hennes lagkamerater, er hennes rolle i deres suksess enorme. Denne spilleren er ofte den mest atletiske på laget, større enn vaktene, men mindre enn de andre angrepsfeltet spillere, og er ansvarlig for å sette opp et stort antall punkter. Hennes størrelse og hastighet gjør henne til å flytte rundt forsvarere nær kurven og score på innsiden. Hun må vise totale atletiske som gjør henne til en god ball-handler, forbipasserende, forsvarer og skytespill.

Strøm Forward

En av de største spillerne på banen i vekst, er hennes rolle i teamâ € ™ s suksess like stor. Spillere i denne posisjonen er kjent for sin styrke og evne til å muskel veien til kurven og komme opp med returen. De må forsvare ballen og også være en god skytter og forbipasserende. Fordi hun er ikke ofte det første bekymring for Forsvaret, kan hun scorer et meget respektabelt antall poeng og kan være forskjellen maker i spillet.

Sentrum

Denne stillingen krever mye av høyde og unik kompetanse. Senteret er vanligvis den høyeste spilleren på banen og bruker mye av sin tid under kurven både på forsvar og krenkelser. Hennes viktigste jobb er å blokkere skudd og rebound på forsvar og gå mann mot mann med den andre midt å score på krenkelser. Siden hun er den siste forsvarslinje for hennes team når motstanderen forsøker å score, er hennes rolle i deres suksess uten sidestykke. Hun må utstråler styrke og selvtillit under kurven og ofte fungerer som midtpunktet i laget.