Hva Fasthet av madrass er best for en pjokk?

August 15


Hva Fasthet av madrass er best for en pjokk?

Oversikt

Å gjøre overgangen fra en barneseng til en seng er en stor overgang for enhver pjokk og hennes foreldre. Når de bestemmer seg for din pjokk er klar for denne endringen, er det et par forskjellige madrass alternativer å vurdere. Det er ingen madrass fasthet som er best for en pjokk. Hvert valg varierer i fasthet, men er fortsatt et trygt og komfortabelt alternativ for barnet ditt. Hva du velger, avhenger av childâ € ™ s holdning til endring, tilgjengelig plass og regning.

Barneseng Madrass

Det er vanligvis to typer crib madrasser, skum og innerspring, som hver er egnet for både spedbarn og småbarn, sier Consumer Reports. Begge er veldig fast, noe som er viktig fordi det hindrer spedbarn fra å synke inn i dem. Mange foreldre velger å bare bruke sin barneseng madrass på en pjokk seng til barnet deres er 2 til 3 år gammel og klar til å flytte inn i en større seng, som småbarn fortsatt finne denne fasthet til å være komfortabel. En pjokk seng ser ut som en vanlig seng, bortsett fra det er lavere i bakken og leveres med sideskinner. De fleste crib madrasser passe pjokk senger.

Cabriolet Madrass

Noen Cribs kommer med mulighet til å kjøpe et konvertibelt madrass. Disse madrasser er ekstra fast for spedbarn på den ene siden, og mykere på den andre. Ifølge Consumer Reports, blir mykere side for småbarn laget av standard skum eller spenstig, viskoelastisk minne skum. Konvertible madrasser kan brukes enten med en barneseng som konverterer til en pjokk seng, eller med en vanlig pjokk seng. De er som regel dyrere enn vanlige crib madrasser.

Regelmessig Madrass

Noen foreldre velger å bare kjøpe sine barn en twin seng som han kan vokse inn i, sette rails på siden hvis det er nødvendig. Når du kjøper en vanlig madrass, se etter en mykere madrass med innersprings. Mykere madrasser vil samsvare med en pjokk kropp, som er mye lettere enn en voksen.