Bilderammer til barn Aktiviteter

March 9


Bilderammer til barn Aktiviteter


Du ønsker å hjelpe barnet ditt lage sin egen fotoramme, men logistikken snart trylle visjoner av lim-vannkjemmet hår, håndverket pinner som stikker ut fra de merkeligste steder, og en søppelbøtte fylt med timer med bortkastet arbeid. Heldigvis, det trenger ikke å være sånn; faktisk, kan opplevelsen være ren, rask og morsom. Prøv disse unike ideer for å sprite opp fotoramme lage aktivitet.

Oppgradere Status Quo

Tenke utenfor boksen for å finne alternativer til håndverket pinne og lim rutine. For et mer rustikt utseende, ta barnet utenfor for en kvist jakten og deretter lage rammer ved å binde kvister med hyssing. Bark fra brann logger, opptenningsved og selv gamle gjerdestolper - så lenge de er slipt ned - vil gjøre jobben bra. For innendørs idé, prøve å skape en ramme ved hjelp av malte herskere og klatter av lim. Disse versjonene trenger ikke engang fire sider. Du kan lage en hengende ramme med bare en topp og bunn innlegg. Bildene, som er limt til papp backing, dingle mellom innleggene på garn strenger.

Hvis du ikke er i byggemodus, tenke på boksen av gamle rammer du har lagret unna. Kan de bli resirkulert? Med litt papp artisteri og liming, kan den gamle rammen erverve en personlig makeover i form av dekorative blomster, skjell eller form design.

Utforske Fargerike Skum Rammer

Håndverket skum er tilgjengelig på mange kunst forsyne butikkene. Med bare noen få fargede ark, kan barnet ditt lage fantasifulle rammer til en brøkdel av prisen for butikk-kjøpte seg. Og i motsetning til håndverket pinner, kan skummet skjæres i avrundede former og bokstaver. Dette åpner døren for rammer i form av blomster, "mamma" og "pappa" bokstaver og hjerter. Skjær skum og lag den inn dekorative figurer også. Med litt hjelp fra deg, kan barnet ditt dekorere rammer med noe deres fantasi kan tenke deg. Som et eksempel, kan du hjelpe din preschooler kutte ut formen av en marihøne fra rødt skum og deretter fullføre design med sort tusj. Andre enkle å lage dekorasjoner inkluderer sommerfugler, baseballs og fisk.

Tror "upcycling"

Papptallerkener og papp er bilderammen bærebjelker, men med noen pre-planlegging, kan du sette av litt mer unikt prosjekt materiale fra gjenvinning bin. Klippet ut avisoverskrifter, magasin bilder eller reklame bilder av fars favoritt sport eller tidsfordriv. Arbeid med barna dine til å følge opp gresset til en pappramme kuttet fra en frokostblanding boksen for en unik Farsdag gave. Hvis far har en sans for humor, kan han nyte en personlig stearinlys holder rammen. For å gjøre denne gaven, lime en dum bilde av pappa over etiketten for en grundig vasket ølflaske. Fyll den til halsen med multi-farget sand for noen bakgrunn tekstur, og deretter sette et stearinlys inn i åpningen. Bruk lysestake som en bordsetting for Farsdag frokost.

Tenk Tasty Rammer

Et barns søt tann kan gi inspirasjon til en rekke fargerike bilderammer. Du kan finne enkle dekorasjoner i kandiserte hjerter, gumdrops, lakris og bite-sized sjokolade. Ungene vil sitte på håndverket bordet hele dagen med dette materialet, forutsatt at de har lov til å snike noen snacks her og der. Maten tema kan være moro for hele familien. Hvis mamma er en pasta lover, kan pappa og barna overraske henne med en bilderamme laget av tørkede lasagna nudler. Popcorn kan dekorere bilderammen av en film fanatiker. Hvis du virkelig ønsker å utforske temaet, vurdere å lage spiselig lim for prosjektet ved å blande vann med tylose pulver.