Best pushup Type

November 9


Best pushup Type


Pushups er en effektiv øvelse for trening, muskelutvikling eller rehabilitering fra et bredt spekter av skader. Pushups krever ingen utstyr og kan utføres på en rekke måter som passer din kondisjon. Den beste form for pushup fungerer kjernen muskler og bygger styrke i hofter, bryst, armer og skuldre.

Grunnleggende

Du bør sikte på å holde kroppen justert for å få mest mulig ut av dine pushup rutiner. Ideelt sett ønsker du å ligge på gulvet på magen og plasser hendene forsiden ned like utenfor skuldrene. Rulle tærne innover og stramme magemusklene for å opprettholde din innretting. Presse hele kroppen opp slik at du hviler på hendene og tærne. Senk kroppen din slik at brystet berører gulvet og gjenta. Pust inn som du stiger og puster ut gjennom nedstigningen.

Intensitet

Mens den beste pushup holder kroppen i en rett linje, kan mer intense pushups utfordre musklene dine mer effektivt, slik at du får mer ut av øvelsen. Hvile føttene på en hevet overflate, for eksempel en stol eller benk og heve og senke overkroppen med hendene på gulvet. Ligge over en stabilitet ball og rulle deg ut slik at leggene hviler på ballen, og du støtter overkroppen med hendene. Utføre pushups mens resterende på ballen. I tillegg til kjernen og muskel fordeler, vil du engasjere enda flere muskler som du streber etter å opprettholde balansen.

Integrering

For å få mest mulig ut av treningsøktene dine, bør du integrere pushups inn et komplement av øvelser for å nå topp fysisk form. Bootcamp-stil treningsøkter som innlemme pushups blir brukt av de væpnede tjenester for trening fordi de tilbyr utøvere en måte å stadig forbedre. Sirkeltrening med pushups gjort ved hjelp av riktige teknikker kan bygge utholdenhet og styrke. Start med 10 pushups og raskt flytte til 10 situps. Følg med knebøy og utfall. Fortsette syklusen 10 ganger. Du vil ha gjort 100 av hver øvelse og jobbet hver eneste muskel i kroppen din.

Variasjoner

Den beste form for pushup, som enhver annen trening, er en som du vil feste med og gjøre flere ganger i uken. Hvis du ikke kan heve hele kroppsvekten i starten, bør du bygge opp styrke gradvis og starte med modifiserte pushups. Du vil bygge overkroppen styrke og i tid, vil være i stand til å utføre en full-body pushup. For å gjøre en modifisert pushup, knele deg på bakken og plassere hendene flatt på gulvet litt mer enn skulderbredde fra hverandre. Bøy knærne og heve føttene. Senk overkroppen til gulvet og opp igjen. Fortsett med 10 reps på første og bygge reps i din rutine som du får styrke.