Gjør Pull-Up Bars Skade Doors?

May 14


Gjør Pull-Up Bars Skade Doors?


En flott måte å forbedre styrken i overkroppen er å starte en fitness rutine som inkorporerer pull-ups og chin-ups. Det er flere måter å gjøre disse øvelsene, men mange er interessert i å utføre disse øvelsene i sine egne treningsapparater. Det finnes en rekke pull-up barer på markedet, men det mest økonomiske valget er en modell som festes til en døråpning. Når de brukes og riktig installert, disse barene gi et stabilt område å utføre pull-ups effektivt.

Kvalitet

Doorway modeller kan håndtere en anstendig mengde kroppen vekt når den er riktig. Når de brukes på riktig måte, kan disse modellene tåler flere hundre pounds av makt. Mange modeller har forsterket håndtak som forbedrer en brukers evne til å opprettholde kontakt med bar til enhver tid. Vektgrensen skal skrives på pakningsvedlegget at kommer med bar.

Avhengig av størrelsen av dørkarmen, kan det være noen problemer med stabilitets. Modeller som er for små for rammen vil være svært unsturdy og kan være farlig. For at kvaliteten skal være på høyeste nivå, er tilstrekkelig måle en nødvendighet.

Funksjoner

Flere modeller gir en rekke ulike egenskaper. Enkelte modeller tilbyr forsterkede ender, noe som er polstret med gummi binding. Når endene er forsterket på denne måten, er det mindre sjanse for at skader skal oppstå på rammen eller tilstøtende vegger. En ekstra funksjon som kan legge en annen øvelse dimensjon til en dørkarm pull-up bar er flere grep områder og retninger. Jo flere alternativer som blir gjort tilgjengelig for varierende grep, kan den mer variasjon legges til en work-out.

Avhengig av festemekanismen, kan døråpning rammer må endres for å sikre at baren er riktig installert. Noen vedleggs funksjoner krever skru bar godt inn i dørkarmen. Når den tid kommer til å fjerne baren, vil hullene må fylles av estetiske grunner.

Cantilever type barer tilbyr et vedlegg funksjon som baserer seg bare på toppen og sidene på dørkarmen for å sikre baren. Denne teknikken gjør det mulig for formen og styrken av stangen for å gi tilstrekkelig feste i dørkarmen. Noen gnir problemer kan oppstå med denne metoden, så et ekstra lag med padding anbefales å beskytte rammen. Tension type barer er også en flott funksjon, men kan føre til problemer med slitasje eller riper i rammen når strammet.

Måling

For å få de beste målingene mulig før du kjøper en dørkarm pull-up bar, ta første målinger fra flere områder. Noter avstand fra begge sider av dørkarmen, så vel som avstanden fra gulvet til toppen av rammen. En siste måling skal tas fra bunnen av den øvre horisontale del av karmen til toppen av trim, nærmest taket. Ta disse målingene med deg når du kjøper en bar.

Les informasjonen trykket på den ytre emballasjen for mer informasjon om hvordan baren vil bli installert. Ta hensyn til at ekstra trim festet til dørkarmen kan hemme en tilstrekkelig plass for den nye baren.

Betraktninger

For å unngå skade på dørkarmen og omkringliggende områder, legg et håndkle eller klut mellom rammen og baren. Når du utfører pull-ups, vanligvis vil det være mye risting av stolpen, som kan skade områder hvor baren kan gni.

Følg monteringsanvisningen nøyaktig for å unngå unødvendige skader. Hvis baren ikke synes å passe riktig og retninger ble fulgt nøyaktig, vurdere å kjøpe en alternativ modell. Hvis du trenger å legge brikkene for å gjøre baren funksjon, er det sannsynligvis ikke riktig type bar for dørkarmen.

Forhindre skade

Unngå skader på vegger og dørkarmer vil bli hjulpet ved å følge produsentens anbefalinger for bruk. Følg råd og gi akt på advarslene om vektgrenser og sikkerhetstiltak. Størst sjanse for skade og skade på ditt hjem kommer fra feil bruk av utstyret, så følg instruksjonene nøye.

Hvis du har spørsmål angående trening eller utstyr drypping, kontakt kundeservice numre på instruksjonsarket.

Alltid konsultere en lege før du begynner på et treningsprogram.