Hvordan redusere karbohydrater for vekttap

August 15

Det har vært mange forskningsstudier og suksesshistorier om å kutte karbohydrater for å gå ned i vekt, ifølge Harvard School of Public Health. En dvelende spørsmål er om det er bedre for alle karbohydrater ut av en diett eller om å erstatte "dårlige" karbohydrater for "gode" seg. Karbohydrater er en viktig del av kostholdet ditt. De gi drivstoff kroppen trenger for å mate cellene til å holde deg i bevegelse og fungerer som den skal. Derfor kan du ikke kutte alle karbohydrater ut av kostholdet ditt, men du kan redusere karbohydrater som du spiser og gjør bevisste valg for å spise sunnere, "gode" karbohydrater, som kan føre til vekttap.

Trinn 1

Bruk en matdagbok for å holde oversikt over hvilke typer matvarer som du spiser. Kategorisere matvarer som karbohydrater (sukker, brød, korn, frukt og grønnsaker), proteiner (kjøtt, fisk, fjærfe, meieri eller nøtter) eller fett.

Trinn 2

Kategorisere karbohydrater som enkle eller komplekse. Enkle karbohydrater er sukkerholdige søtsaker, hvitt brød, pasta eller ris, eller noe med høye mengder av høy fruktose mais sirup. Komplekse karbohydrater er frukt og grønnsaker, hele korn brød, pasta, frokostblanding og brun ris.

Trinn 3

Substitute komplekse karbohydrater for enkle karbohydrater der du kan. Ifølge USDA Healthy Eating Pyramid, bør du spise mer fullkorn, som tar lengre tid å fordøye og å hindre utvikling av type 2 diabetes og hjertesykdom. Komplekse karbohydrater er ofte høyere i fiber og gi deg, vil mer mengde mat for samme mengde kalorier som enkle karbohydrater. Det betyr at du kan spise mer for færre kalorier, som vil hjelpe deg å miste vekt.

Trinn 4

Legg til mer protein og sunt fett i kostholdet ditt, i stedet for karbohydrater. I stedet for å spise chips for en matbit, vurdere ost på fullkorn kjeks. Det vil gjøre at du føler deg full lenger og redusere de samlede kalorier.

Trinn 5

Grense spise sukkerholdig, enkle karbohydrater til en eller to ganger i uken. Prøver å kutte disse matvarene ut av kostholdet ditt helt vil vanligvis mislykkes og føre til at du overstadig spise på disse matvarene. I stedet finner et sunnere alternativ og tillate deg selv en godbit et par ganger i uken som en belønning for en ny måte å spise. Også, innlemme noen enkle karbohydrater til et måltid som er lastet med frukt, grønnsaker, proteiner og fett. Dette vil føre til at du spiser færre av de enkle karbohydrater fordi du vil fylle opp på sunnere matvarer.

Advarsler

  • De langsiktige effektene av å spise svært lav til no-carb dietter er ukjent. Men studier av de mest populære dietter har vist at deltakerne synes det er vanskelig å holde seg til disse typer dietter på lang sikt. En sunnere løsning er å erstatte korn og pasta for frukt og grønnsaker og helkorn.