Bivirkninger av GNC Mega Menn kosttilskudd

May 25


Bivirkninger av GNC Mega Menn kosttilskudd


GNC Mega Menn er et multivitamin supplement produsert av supplement forhandler GNC, også kjent som General Nutrition Centers. Mega Menn inneholder vitaminer, mineraler og antioksidanter og er utformet for å støtte de ernæringsmessige behovene til aktive menn. Selv om tilskudd av GNC Mega Menn kan være gunstig, ved hjelp av dette tillegget kan føre til noen bivirkninger. Konsultere en medisinsk faglig før du bruker Mega Menn eller noen annen supplement.

Diaré

GNC Mega Menn inneholder karnitin, en aminosyre som hjelpemidler i metabolizing mat. Men for mye karnitin kan forårsake diaré. Dessverre, ikke GNC ikke avsløre den nøyaktige mengden karnitin i Mega Menn, som det er en del av en proprietær ingrediens blanding.

Kløe og utslett

Kløe og utslett er vanlige tegn på allergiske reaksjoner, som er en potensiell bivirkning av noen supplement. Imidlertid kan spesifikke ingrediensene i GNC Mega Menn fremme disse effektene også. Den mest sannsynlige årsaken er vitamin B12; GNC Mega Menn inneholder mer enn 800 prosent av den daglige foreslo inntak av dette vitaminet, og høye nivåer kan fremme kløe og utslett.

Kvalme / mageproblemer

Ved hjelp av GNC Mega Menn kan få deg til å oppleve kvalme. Dette kvalme kan knyttes til det høye nivået av panthothenic syre, eller vitamin B5; hver servering av GNC Mega Menn inneholder fem ganger daglig anbefalt inntak, og ifølge Linus Pauling Institute, de fleste allerede får nok av dette vitaminet fordi det er til stede i så mange matvarer. Du kan også oppleve gastrointestinale plager på grunn av vitamin B1 innhold som GNC Mega Menn gir mer enn 33 ganger den anbefalte inntaket.

Nerve Damage

Et annet vitamin som GNC Mega Man gir en stor dose av vitamin B6. Hver to-kapsel servering av Mega Menn inneholder 2,500 prosent av den daglige foreslo inntak av dette vitaminet, som hjelpemidler i produksjonen av hemoglobin. Imidlertid har høyt inntak av vitamin B6 vært kjent for å forårsake nerveskader.

Hodepine og svimmelhet

GNC Mega Menn inneholder høye nivåer av vitamin A, et næringsstoff som fremmer sunn visjon. Imidlertid kan for mye vitamin A føre til svimmelhet og hodepine.

Redusert insulinfølsomhet

GNC Mega Menn er ment å bli tatt som en del av et sunt kosthold og i forbindelse med trening. Men de høye nivåer av vitamin C - fem ganger daglig foreslo inntak - og vitamin E - en hel daglig dose - kan i GNC Mega Menn motvirke noen av effektene av trening og sunt kosthold. Ifølge forskning publisert i mai 2011 utgaven av "Proceedings of the National Academy of Sciences," vitamin C og E hemme forbedringer i insulinfølsomhet normalt fremmet av øvelsen. Økt insulinfølsomhet kan hjelpe deg å få muskler og kaste fett; nedsatt insulinfølsomhet er relatert til diabetes og fedme.