Tegn på Adderall Drug Addiction

January 4


Tegn på Adderall Drug Addiction


Adderall, et merkenavn for en kombinasjon av medisiner amfetamin og dextroamphetamine, er vanligvis foreskrevet for behandling av oppmerksomhet-underskudd uorden og narkolepsi. Det kan indusere en følelse av årvåkenhet og øke en persons evne til å konsentrere seg. Men, advarer den Adderall produktbladet at Adderall er en amfetamin med et stort potensial for misbruk og avhengighet. Lær å gjenkjenne tegn på en Adderall narkotikaavhengighet å vite om intervensjon og behandling er nødvendig.

Uriktig bruk

Personer med en Adderall avhengighet ofte bruke medisiner feil. Dette kan inkludere å ta en større mengde av medisinen enn foreskrevet, og bruker det uten resept eller ta medisiner på en måte det var ikke ment slik som sniffer medisinering stedet for å ta det muntlig.

Toleranse

De Adderall produkt informasjonsark lister fysisk toleranse til medisinering som et annet tegn på avhengighet. Dette inkluderer behov for kontinuerlig større mengder av medisinen for å oppleve effekten som tidligere ble følt med et mindre beløp.

Ekstrem psykologisk avhengighet

En person avhengige Adderall føles som det er umulig å gå uten det, bekrefter Dr. Henry Croft, medisinsk anmelder av HealthyPlace.com. Folk uten en Adderall avhengighet vanligvis ikke er altfor opprørt eller plaget hvis de er sent å ta dosen sin eller må gå glipp av en dose helt. De avhengige, derimot, har en intens trang til å bruke stoffet, og kan ha ekstreme problemer med å gå uten Adderall for enda kortere perioder.

Fysiske Abstinenssymptomer

I artikkelen "Adderall Uttak", utgitt på EMedTv.com, Kristi Monson skriver at fysiske abstinenssymptomene er mest sannsynlig å oppstå når en person avhengige Adderall plutselig slutter å ta medisinen. Monson lister abstinenssymptomer å inkludere tretthet, endringer i hjerterytmen og depresjon. I tillegg viser Mayo Clinic kvalme, skjelving, oppkast, svakhet og magekramper eller smerte som andre potensielle tilbaketrekning bivirkninger. En person med en Adderall avhengighet kan oppleve at avvenning seg fra medisinen sakte og under veiledning av en lege eller mental helse profesjonell kan bidra til å eliminere eller redusere disse symptomene.

Interferens med livet

Fordi mange mennesker med en Adderall avhengighet trenger mer av stoffet enn en ansvarlig lege foreskriver, kan de bruke store mengder tid, energi og penger å skaffe stoffet. Dette opptatthet Adderall ofte forstyrrer deres arbeid, relasjoner og evne til å fungere.