Pee Wee Baseball Regler

July 3


Pee Wee Baseball Regler


Pee wee baseball er en liga for yngre barn, vanligvis fra 7 til 10 år gammel. Gjenstand for en Pee wee liga er vanligvis å gi spillerne muligheten til å komme seg ut på feltet for konkurranse handling og samtidig hjelpe dem til å forstå reglene i spillet og generell spilling. Av denne grunn, Pee Wee ligaer ofte har endret reglene for å hjelpe spillerne lære og forstå spillet baseball før du flytter til en mer erfaren liga.

The Field

Mange ganger tisse små ligaer bruke en mindre felt og kortere bane til baser for å ta hensyn til mindre aldersgruppen. I noen ligaer, er avstanden mellom basene redusert fra 60 eller 70 fot til 45 fot. Outfield gjerdet er også ofte hentet inn for å imøtekomme for spillernes størrelse og hastighet.

Pitching og batting

Pee Wee ligaer ofte bruker modifiserte batting regler siden barn i denne alderen er fortsatt læring hånd-øye-koordinasjon og kan ha problemer med å treffe ballen. Noen ligaer har treneren pitching og kan endre reglene for baller og streiker.

Baserunning


Pee Wee Baseball Regler


Pee Wee liga regler ofte forby basen stjele og leder av base til å ta hensyn til aldersgruppen involvert. Spillere på dette alderstrinnet prøver å få en hånd på de grunnleggende reglene i baseball, så basen stjele og ledende off reglene er ofte reservert for eldre ligaer.

Andre regler

Spillere på pee wee nivå har ofte problemer med å vite hvor du skal kaste ballen eller kaste det nøyaktig og kan seire over sin lagkamerat. Av denne grunn, kan Pee Wee ligaer legge regler modifikasjoner som bare tillater en baserunner å gå en ekstra base etter en ball er styrtet, mens i vanlig baseball en løper kan gå så langt som forsvaret vil tillate.