Hvordan lage din sykkel en stasjonær sykkel

September 25


Hvordan lage din sykkel en stasjonær sykkel


Når været blir kaldt og stormfull, ikke din sykkel trenger ikke å gå på sabbatsår i garasjen. I stedet, slå den inn i en stillestående sykkel som du kan ri fra komforten av din egen stue. For de som har brukt masse tid og penger på å få sine sykluser for å passe akkurat, er dette den foretrukne måten å trene innendørs, i stedet for å bruke en clunkier, mindre innstilt ergometersykkel. Du har to alternativer her; enten plassere hele sykkelen på et flatt berg spor, eller suspendere bakhjulet på en sykkel trener enhet.

Sykkel Valser

Trinn 1

Velg et sted i ditt hjem i nærheten av en tom vegg og relativt lite rot. Sykkelruller trenger en plass minst en fot lenger enn sykkelen, og et område omtrent åtte meter bred - og gir deg nok plass til å falle uten å falle på noe. Ideelt sett vil området ha noen form for padding eller tepper for å kvele ditt fall, men du kan også plassere et teppe eller matte ved siden av valsen.

Trinn 2

Satt en av de lengste sidene av valsen ca 6 inches fra veggen, så vil du være i stand til å holde på veggen når du trenger å stabilisere kameraet.

Trinn 3

Mål avstanden mellom de to akslene på sykkelen. Dette er sykkelen din "akselavstand." Sett din sykkel ved siden av veggen, i mellom rulle enheten og veggen, slik at du kan bruke den til å posisjonere rullene i neste trinn.

Trinn 4

Skyv tilbake, center og front ruller langs sporet slik at fronten roller er like under forhjulet aksel. Under bevegelse, vil forhjulet ruller langs toppen av frontvalsen. Avhengig av modell av roller du har, kan du ha markeringer på berg-enheten, noe som indikerer den riktige plasseringen av de fremre, midtre og bakre ruller i forhold til akselavstand. Vanligvis skjønt, sentrum og tilbake valser bør hver være under ryggen aksel og ca to til tre inches til forsiden og baksiden av det, slik at bakhjulet til å hvile på toppen og innsiden av begge valser likt.

Trinn 5

Sette sykkelen på valsene og montere sykkelen. Plasser hånden på veggen når du begynner tråkk på et middels tempo. Det kan ta litt tid å få balansen du trenger for mestring av roller sykling, så ikke bli overrasket om du faller av sykkelen et par ganger. Det er der den myk landing sted vil virkelig komme til nytte.

Bike trenere

Trinn 1

Sett din sykkel trener på et sted med rundt seks meter med plass på langs og omtrent fire meter bredde.

Trinn 2

Fjern bak aksel på sykkelen, enten ved å løsne boltene med en skiftenøkkel eller ved å løsne quick-release spaken og skru hurtigutløsningsknappen på motsatt side.

Trinn 3

Satt tilbake hjulet i mellom de to sidene av treneren, med baksiden av dekket nær trener roller.

Trinn 4

Hold sykkelen opp slik at de bakre akselhullene er på linje med de horisontale metall pigger på innsiden rammen av trener. Skyv deretter trener aksel "spyd" gjennom akselhullet av ryggen hjulet.

Trinn 5

Spenn knotter på hver side av trener ramme, og dermed sikre sykkelen til trener.

Trinn 6

Juster rulle nær tilbake dekk slik at den berører dekket.

Trinn 7

Montere sykkelen og sykle på et middels tempo for å prøve ut spenning og total komfort. Siden denne type trener har stabiliserende barer, vil du ikke ha nesten like mange balanse problemer som du ville gjort med valsen-type enhet. Imidlertid kan det ta litt tid å bli vant til å ri på denne måten, så ta det rolig i begynnelsen.

Advarsler

  • Begge typer valser kommer til å bli veldig varmt når du bruker dem, så unngå å berøre valsene under og rett etter bruk.

Tips

  • Begge rullene og trenere fungere bedre med en glatt vei lignende dekk. Dersom din sykkel har terrengsykkeldekk eller andre grove tråkke dekk, erstatte dem med en jevnere sett med dekk for innendørs bruk.

Ting du trenger

  • Målebånd
  • Wrench