Naturlige måter å bli gravid etter 40

January 11


Naturlige måter å bli gravid etter 40


Ja, det er mulig å bli gravid naturlig etter fylte 40. Graviditet kan ta lengre tid å oppnå i denne alderen, og hvis en kvinne allerede har begynt å hoppe over perioder eller har uregelmessige sykluser hver måned, kan hennes fruktbarhet allerede være svekket. Hvordan kan en kvinne over 40 maksimere sjansene for å bli gravid naturlig? Først, hjelper det å forstå hvordan eggløsningen skjer. Deretter kan en kvinne bruke flere naturlige metoder for å identifisere når eggløsningen finner sted.

Forståelse Eggløsning

Hver måned lanserer en fruktbar kvinnes kropp et egg fra eggstokkene. Å starte denne prosessen, på den første dagen av menstruasjon, begynner en kvinnes kroppen skiller visse hormoner. Disse hormoner aktivere utvikling av follikler, inneholdende umodne egg, i eggstokkene. I en av disse follikler, vil et egg begynner å utvikle seg raskere enn de andre, og vil snart bli løslatt.

Om en dag før eggløsning, hormonene østrogen og luteiniserende hormon (LH), og egget setter ut fra hårsekken. Hele denne prosessen, fra menstruasjon til eggløsning, tar alt fra 10 til 21 dager, i snitt 14 dager. Hvis graviditet ikke oppstår rett etter eggløsning, begynner egget disintegrerer, og menstruasjon igjen innen et par uker.

Kartlegging Cycles

Forstå hvordan eggløsnings verker kan hjelpe en kvinne over 40 anslå den beste tiden å ha samleie. Samlet, hvis en kvinne i begynnelsen av førtiårene forsøker å bli gravid med naturlig befruktning, vil hun ha en fem prosent sjanse for å bli gravid hver måned. Dette er langt mindre enn 20 prosent sjanse for å bli gravid hadde hun i en alder av 30. For å maksimere sjansene for å bli gravid, kvinner over 40 bør ta hensyn til flere indikatorer på eggløsning.

Temperatur Spikes under eggløsningen

En måte å bestemme når eggløsning er å kontrollere den basale kroppstemperatur (BBT) på daglig basis. Hvis en kvinne er dedikert til å bli gravid naturlig etter 40, kan BBT opplesninger være svært nyttig. Hvordan? Når en kvinnes egg er sluppet og luteiniserende hormon overspenning, hennes BBT pigger. BBT, som vanligvis er lavest i løpet av første del av en kvinnes syklus, pigger under eggløsning og deretter holder seg høy fram menstruasjon begynner. BBT pigg tar vanligvis sted om 10 til 14 dager etter menstruasjon begynner.

Hvordan Kontroller Basal Body Temperature

Å bli gravid naturlig etter 40, begynner ved å kjøpe en basal termometer. Hver morgen, før du får ut av sengen, ta en temperatur med basal termometer. Kartlegge temperaturen på en kalender hver dag og mønstre vil dukke opp. Når temperaturen pigger, har egg allerede blitt sluppet, og eggløsning har sannsynligvis oppstått. Når en kvinne vet gjennomsnittlig dag av hennes temperatur pigg hver måned, kan samleie være planlagt for den tiden. De mest fruktbare dager er flere dager før eggløsning og på eggløsningsdagen selv.

Cervical mucus endringer før eggløsning

Endringer i cervical sekreter er et annet tegn på at eggløsningen nærmer seg. Etter menstruasjonsblødninger ender, vil mange kvinner merker at deres cervix føles ganske tørr til litt våt for en uke eller to. Som eggløsningen nærmer, vil de fleste kvinner merker at vaginal fuktighet øker. Flere dager før eggløsning, tykke, glatte cervical mucus begynner å utflod fra skjeden. Jo nærmere man kommer til eggløsning, blir mer våt og stretchy dette slimet i livmorhalsen. Ved eggløsning dag utslippet har ofte konsistensen av eggehviter.

Kvinner over 40 kan dra nytte av disse endringene. Ved å undersøke slimet i livmorhalsen utskrevet fra hennes vagina på en daglig basis, kan hun anslå når eggløsning vil skje. Tekstur og fuktighet av slimet i livmorhalsen kan bli kartlagt på samme kalenderår som BBT, hjelpe en kvinne estimat når til annen samleie for å oppnå graviditet. Ofte etter eggløsningen skjer, forsvinner slim innen en dag eller to.

Sannsynligheten for graviditet oppstår etter 40

Som i 2010 i USA, March of Dimes rapporterer at 20 prosent av kvinnene vente til etter 35 år for å ha sitt første barn. Ønsker å bli gravid etter 40 år har blitt vanlig, men likevel nesten en av tre kvinner mellom 40 og 44 er infertile. Prøver å bli gravid etter 40 kan også bli hemmet av en økning i abort priser. Mellom 40 og 44, en av tre graviditeter ender i spontanabort. Etter 45, vil mer enn halvparten av svangerskap være spontant abortert. For å øke sjansene for å bli gravid etter 40, kan kvinner kartlegge deres BBT og slimet i livmorhalsen i håp om å bli gravid naturlig.