Hvor mange kalorier er brent i én time av Jazzercise?

December 6

Dans er en relativt billig og effektiv metode for å brenne kalorier, så vel som en måte å møte nye mennesker og være sosial med venner. Jazzercise kombinerer jazzmusikk og dans med aerobic trening for å skape en hyggelig fysisk aktivitet.

Calorie Equation

Kalorier du brenner med Jazzercise er beregnet ved hjelp av en rekke ulike faktorer. Startvekt har en stor innvirkning, som gjør den spesifikke situasjonen, og hvor lenge du bruker på ett trekk. Harvard Medical School og NutriStrategy skille beregningene i henhold til tre separate vektklassene.

Forbrenning

Hvis du veier 155 pounds og tilbringe 60 minutter gjør Jazzercise, så vil du forbrenne 422 kalorier. Hvis du veier 185 pounds, vil du forbrenne 490 kalorier i timen. Hvis du veier 205 pounds, over samme tidsperiode, vil du forbrenne 558 kalorier. Dette tilsvarer kaloriskadeprosent som å bruke en time å spille en ikke-konkurrerende spillet i basketball.

Andre typer Dancing

Ved hjelp av 155 pounds som standard vekt, vil Jazzercise hjelpe deg å forbrenne mer kalorier enn danser som reven trav eller vals, som vil brenne 224 kalorier per time. Disco og ballroom dancing vil hjelpe deg å forbrenne 410 kalorier i timen. Det er bare ballett eller "vri" som forbrenner flere kalorier: en times økt på enten vil hjelpe deg å forbrenne 446 kalorier.