Hvordan hjelpe foreldre forstår hvordan små barn Utvikle

October 13


Hvordan hjelpe foreldre forstår hvordan små barn Utvikle


Foreldre trenger hjelp forståelse barns utvikling av forskjellige grunner. Nye foreldre ofte rett og slett mangler erfaring, mens andre kan bare ikke klarer å se når barna deres fremgang fra ett utviklingsnivå til et annet. Mangel på utviklings forståelse på foreldrenes del fører til kjedsomhet og frustrasjon på barnets del. Denne dynamikken også fører til stress for foreldrene og skaper konflikt i foreldre strategier. Den mest effektive måten å hjelpe foreldre å forstå barns utvikling er å bevæpne dem med de verktøyene og informasjonen de trenger for å fremme sunn utvikling.

Trinn 1

Expose foreldrene til arbeidet med barns utvikling eksperter. Avhengig av situasjonen, kan du gi foreldrene en bok som en gave eller foreslå anerkjente barneoppdragelse nettsteder for foreldre å utforske på egenhånd. Pass på å ikke nedlatende, men heller utnytte enhver mulighet til å hjelpe når foreldrene er mottakelig og åpen for råd.

Trinn 2

Demonstrere utviklingshemmede-passende aktiviteter. Velg en aktivitet som passer barnets behov. Å demonstrere utviklingsmuligheter under magen tid for et spedbarn, for eksempel finne en komfortabel, åpen plass på gulvet og innføre en fargerik storyboard eller rangle. Foreldre er vanligvis åpent til aktiviteter som engasjerer barn eller som hjelper dem å slippe oppdemmet energi. Forfatter, barnepass trener og tidligere barnepass leverandør Lisa Murphy lærer at barn lærer hovedsakelig gjennom lek. Fysisk utvikling synes et naturlig resultat av lek, men barna også lære intellektuelt, sosialt og emosjonelt gjennom lek som engasjerer alle fem sanser.

Trinn 3

Oppfordrer foreldre til å leke og samhandle med sine små barn. Barn lærer best gjennom hands-on erfaringer, og foreldrene vil se dette i løpet av sine handlinger. Som foreldre observere og delta i sine barns læring og utvikling, vil de bedre forstå sammenhengene mellom bevegelse, kommunikasjon og sunn utvikling.

Trinn 4

Presentere barna med utviklingshemmede-aktuelle spill, bøker og leker. Foreldre liker å se sine barn å engasjere seg i trygge, pedagogisk virksomhet, og å ha de riktige materialene rundt vil bidra til å få dem i harmoni med sine barns nåværende utviklingsnivå. Eventyrbøker om følelser, bevegelse eller natur ikke bare lære barna, men også gjøre foreldrene oppmerksomme på temaer, ideer og konsepter som er viktige for barn.

Trinn 5

Introdusere foreldrene til familier med barn i eller i nærheten av samme alder. Observere samspill mellom foreldre og barn vil sette dem i stand til å få nye perspektiv på sitt eget barns utviklingsmessige fremskritt. Å se hvordan andre foreldre håndtere utviklingsspørsmål øker bevisstheten og sensitivitet i møte barnas skiftende behov.

Trinn 6

Laminere en utviklings milepæl sjekkliste for foreldrene. Tilgang til utviklingsmessige retningslinjer hjelper foreldre bedre gjenkjenne behovene til barn på ulike utviklingsstadier. Når foreldre vet hva du kan forvente fra sine barn på ulike alderstrinn, de er mer sannsynlig å fremme sunn utvikling gjennom egnede materialer, aktiviteter og kommunikasjon, i henhold til Purdue University Extension.