Callanetics Vs. Pilates

September 6


Callanetics Vs.  Pilates


Callanetics og pilates kan både beskrives som sinn-kropp trening former siden de fokuserer på sammenhengen mellom pust og presis, justert bevegelse snarere enn på store repeterende bevegelser. Selv om det er likheter mellom de to formene, er det også forskjeller som kan påvirke hvilken type trening er mer hensiktsmessig - og kan være morsommere - for deg. Sjekk med legen din før du starter et nytt treningsprogram.

Callanetics

Oppfunnet av Callan Pinckney i 1980, Callanetics øvelser trengs bare en treningsmatte og en solid stol eller ballett barre. De mat øvelser er lik calisthenics, der du kan forvente å jobbe i flere posisjoner, inkludert knelende, liggende og side-liggende. De stående øvelser er nesten isometrisk i naturen. Forvente å bevege seg i slow-motion i en centimeter pulser som tone og styrke musklene uten å skape bulk. Du kan ta Callanetics klasser med en sertifisert instruktør, eller bruke DVD-er eller bøker som detalj øvelsene og deres progresjoner.

Pilates

Utviklet av Joseph Pilates under første verdenskrig, kan pilates øvelser foregår på en treningsmatte eller på en av Pilates 'spesialiserte maskiner, slik som reformator, Cadillac eller Wunda stol. Mens mat øvelser er også lik calisthenics, fjærbelastede maskinbevegelser ofte etterligner klassisk yoga positur sekvenser. Maskinen kan tilpasse å imøtekomme brukere i alle styrke og fleksibilitet nivåer. Du kan ta pilatestimer på et pilates studio eller treningssenter, eller du kan lære øvelsene bruker DVD-er eller bøker. Flere produserer har tilpasset de klassiske Pilates maskiner for hjemmebruk så vel som tilbyr kommersielle versjoner til allmennheten.

Likheter

Begge Callanetics og pilates øvelser stole på nøyaktig kroppen innretting og riktig kroppen mekanikk for å skape sterke muskler som støtter ryggsøylen uten å skape bulk. Deltakerne oppfordres til å velge et spekter av bevegelser som gjør det mulig for stabilitet ved midten av kroppen. En viktig likhet i mat øvelser er at du ikke trenger å kjøpe spesialutstyr eller til og med sko. Begge metodene kan utføres i pyjamas på en enkel stue teppe.

Forskjeller

Hovedforskjellen mellom Callanetics og Pilates er bruk av maskiner i noen pilates økter. Reformatoren, fjærer Cadillac og Wunda stol bruk tilpasningsdyktig motstand å hjelpe deg i en bevegelse, eller for å legge til motstand. Noen øvelser er vanskeligere når utført av maskinene, mens andre er umulig uten maskinene. Den Callanetics systemet bruker ikke maskiner. Tusenvis av fitness fagfolk bære sertifiseringer i Pilates spesialiteter - for eksempel pilates for Golf, prenatal Pilates og Cardiolates, mens det er færre enn 100 sertifiserte Callanetics lærere.