Hjem rettsmidler for akne på armene

April 10


Hjem rettsmidler for akne på armene


Selv om akne er oftest forbundet med ansikts blemishes, armene er spesielt utsatt for dette vanlig hud problem. Årsaker til arm akne, for eksempel overflødig olje, tilstoppede porer og bakterier buildup, er lik ansikts akne. Imidlertid kan flere triggere, inkludert stramme klær, svette klær og langt hår også bidra til tilstanden. Mens det er lite eller ingen vitenskapelig forskning eller klinisk analyser for å støtte påstander om effekten av folkemedisinen for behandling av armen akne, etter at du har kontakt med en hudlege, kan hjem rettsmidler garanterer en prøve.

Comfrey

Comfrey, en vanlig plante i naturen, akselererer helbredelse av sår og kutt. Kalt knitbone av indianere, anlegget har et rykte for healing blåmerker, arr, kviser, byller og brukne bein, ifølge boken "Indian Herbalogy av Nord-Amerika." Som et folk rette for acne på armene, fungerer comfrey som en snerpende, bidrar til å tørke opp pus-fylt lesjoner. I tillegg inneholder den allantoin, en celle proliferant som hjelpemidler i reparasjon av skadet hud vev, og rosemaric syre, et anti-inflammatorisk middel.

Lag en grøtomslag med friske eller tørkede Comfrey blader. Smuldre bladene i små biter og kok dem i en liten mengde vann i to minutter. Påfør varm grøtomslag direkte på din arm acne to ganger om dagen. Ikke bruk det på skadet hud, og være oppmerksom på at klinisk analyse av urten for bruk av akne er ikke komplett.

Calendula

Calendula, ellers kjent som ringblomst, har et rykte som en av de mest allsidige urter i alternativ medisin. Spesielt feiret for sin effekt som en skavank blocker, calendula er oransje kronblader gi verdifulle resultater når den brukes som en anti-inflammatorisk agent for røde og hovne kviser. Selv om mer forskning er nødvendig, kan de petals 'antiseptisk og potente helbredende krefter også hjelpe til med å forebygge smitte og akselererende hud vev reparasjon, ifølge boken "DK Natural Health Encyclopedia of Herbal Medicine."

For å gjøre en krem, kjøpe emulgerende voks og glyserin på en helsekostbutikk. Smelt 150 g av voks i et vannbad. Legg 70 g glyserin, 80 ml vann og 30 g tørket calendula petals. Røre, og la det småkoke i tre timer. Sil blandingen gjennom en muslim klut. Rør hele tiden til den er avkjølt og sett. Ved hjelp av en liten kniv, plasserer sett kremen inn i en mørk glasskrukke, og avkjøl. Påfør kremen direkte på din arm acne to ganger om dagen. Konsultere legen din før du bruker calendula krem ​​og noen andre hjem bøte for akne.

Tannkrem

Ser ikke lenger enn din badet for en enkel, hendig verktøy for å lindre akne. Hvit tannkrem hemmer betennelse og har en tendens til å tørre kviser. DAB en liten mengde på dine berørte områdene, og la det tørke i 30 minutter. Skyll av med varmt vann. AcneHome.com anbefaler å bruke en lav-fluortannkrem for best resultat. Må ikke brukes på svært tørr hud.