Hva er fordelene med Vitamin Surbex Z?

October 19


Hva er fordelene med Vitamin Surbex Z?


Surbex-Z er en over-the-counter supplement som inneholder et utvalg av vitaminer som inkluderer B-kompleks vitaminer, vitamin C og sink. Det angis å korrigere mangler i en hvilken som helst av de vitaminer som kan føre til mange helsemessige komplikasjoner når det mangelfulle. Vitamintilskudd kan være nyttig i møte den anbefalte daglige vitamin inntak hos noen individer, men det er viktig å snakke med en lege før du tar vitamintilskudd.

B-vitaminmangel

Surbex-Z vitaminer inneholder alle B-kompleks vitaminer som kreves av kroppen som inneholder vitamin B-1, 2, 6 og 12, så vel som folsyre, nikotinamid og pantotensyre og vitamin B-9, 3 og 5, henholdsvis. Surbex-Z kan være nyttig for å korrigere mangler i ett eller alle de B-kompleks vitaminer. B-vitaminer er viktig for riktig vekst og utvikling, og er nødvendig for en rekke kroppsfunksjoner. Mangler kan forårsake nedsatt energi, anemi eller lavt antall røde blodlegemer, tap av appetitt og et svekket immunforsvar, ifølge National Cancer Institute.

Sink Mangler

Surbex-Z kan hjelpe riktige sink mangler som hver servering inneholder 22,5 mg av sink. Ifølge Harvard Health Publications, bør voksne menn få 11 mg sink per dag og kvinner 8 mg. Sink er et viktig mineral som trengs i produksjonen av mange enzymer, proteiner og nye celler. Den støtter også immunforsvaret og er nødvendig for sårheling. Mangler i sink kan føre til vekst problemer, tap av appetitt og et svekket immunsystem og i mer alvorlige tilfeller hårtap, gastrointestinale forstyrrelser og seksuelle bivirkninger.

Vitamin C Mangler

Surbex tabletter inneholder 500 mg vitamin C eller askorbinsyre. Det anbefalte inntaket av vitamin C er 90 mg hos voksne menn og 75 mg for kvinner, ifølge Harvard Health Publications. Vitamin C er viktig for vevsvekst og reparasjon som det er nødvendig for dannelsen av kollagen, et prinsipp strukturelt protein fra hud, ben, sener og bindevev. Det er også en potent antioksidant som bidrar til å forhindre skade på legemet av biprodukter fra kjemiske reaksjoner som kalles frie radikaler. Mangler i vitamin C kan føre til blødende tannkjøtt, sprøtt hår, langsom sårtilheling, anemi, smertefulle og hovne ledd og økt risiko for infeksjon.