Vann til Acne

July 16Når du utvikler en acne avslapnings, i stedet for å nå for reseptbelagte medisiner eller harde hud rensemidler, ta et glass vann. Å drikke nok vann hver dag bidrar til god klart, vakrere hud på grunn av hvordan kroppen din reagerer på spyling av giftstoffer i systemet ditt. Når du begynner å drikke nok vann og giftstoffer skylles ut, reagerer huden din ved å slå noen akne du kanskje allerede har.

Effekter

Akne kan utvikle seg når kroppen din er full av giftstoffer og utsatt for betennelse. Vann hjelper skylle disse giftstoffer og andre avfallsstoffer ut av kroppen din, noe som bidrar til sunnere og klarere hud. Vann er også bra for generell helse, som det hjelper med blodsirkulasjon, fordøyelse, absorpsjon av næringsstoffer, eliminering og utskillelse av avfall. Vann hjelper transportere næringsstoffer til alle deler av kroppen din. Du trenger å drikke en tilstrekkelig mengde vann. Kvinner bør drikke 2,7 liter per dag. For menn, 3,7 liter om dagen er tilstrekkelig, sier DoctorOz.com.

Betydning

Kroppen din er omtrent 70 prosent vann. På grunn av dette, er vann en av de mest viktige stoffer kan konsumere. Det er involvert i nesten hver eneste funksjon av kroppen din. Hvis miljøgifter bygge opp i systemet ditt og du ikke drikker nok vann hver dag, de giftstoffer velde kroppens forsvar. En måte kroppen din viser denne ubalansen er gjennom akne. Selv om du drikker andre drikker som juice eller brus, du fortrenger plass at vannet kunne fylle. Brus bidra hovedsakelig tomme kalorier og sukker, som kan bidra bidra til akne.

Funksjon

Når du ikke drikker nok vann, kan giftstoffer og avfall som normalt utvist av nyrer og tarmer bygge opp, overbelastning disse organene. Giftstoffer må bli utvist eller annen måte, slik at de finne en annen rute-din hud. Når dette skjer, kan du oppleve en acne avslapnings. Øke det daglige inntaket av vann gradvis hvis du trenger å gjøre det. Start med fem glass vann om dagen, og deretter begynne å legge et glass vann hver dagene før du drikker mellom åtte og 10 glass vann hver dag.

Funksjoner

Drikkevann hver dag hjelper kroppen kvitte seg med giftstoffer mer effektivt. Ikke vent med å drikke før du blir tørst. Dette er kroppens signal om at det allerede er dehydrert, så holde vann i nærheten, og gjøre det til en vane å drikke nok i løpet av dagen.

Fordeler

Som du fortsette din nye vane å drikke nok vann, kan du merke at huden din er jevnere, sunnere utseende og mer fuktig. Kroppen din holder seg tilstrekkelig hydrert gjennom dagen, noe som bidrar til å holde giftstoffer fra fra å bygge opp. Når du har et lavt nivå av giftstoffer, hud dine fordeler.