Kaffebønner og Vekttap

August 8


Kaffebønner og Vekttap


Kaffebønner har tjent kreditt for sitt potensial for å hjelpe til med vekttap. Ikke alle kaffebønner har dette potensialet, men. Bare ubrente kaffebønner inneholder den aktive ingrediensen klorogensyre, tenkte å fremme vekttap. Forskning viser at ubrente kaffebønner, også ofte referert til som grønne kaffebønner, har en beskjeden effekt i å redusere kroppsvekt.

Ubrente kaffebønner

Prosessen med steking kaffebønner gir sin smak, aroma og farge. Men også bryter ned klorogensyre antas å øke vekttap. Mens bare brente kaffebønner som er aktuelle for å trakte kaffe, bare ubrente grønne kaffebønner er nyttige i å formulere vekttap kosttilskudd. Ubrente kaffebønner, som har en bitter smak, en grønn farge og svært lite aroma, har blitt vanlig i vekt-tap produkter, og deres potensielle kroppsvektreduserende fordeler har rørt mye debatt og forskning.

Clinical Evidence

En klinisk studie publisert i 2012 i "Diabetes, metabolsk syndrom og fedme" satt ut for å vurdere sikkerhet og effekt av grønn bønne kaffe ekstrakt hos overvektige personer. Den randomisert, placebokontrollert, dobbelt-blind crossover studie inkluderte 16 overvektige voksne og varte 22 uker. Resultatet var en gjennomsnittlig vekttap på nesten 18 pounds, med en 4,44 prosent gjennomsnittlig nedgang i fettprosent. Forfatterne konkluderte med at merkevaren av grønn kaffebønne ekstrakt brukt i studien var et effektivt redskap for å redusere vekten i preobese voksne, og kan også være nyttig for å hindre fedme.

Meta-Analysis

En 2011 meta-analyse publisert i "Gastroenterology Research and Practice" anmeldt tre tilfeldige kontrollerte studier som testet effekten av grønn kaffebønne ekstrakt på vekttap. Ifølge gjennomgangen, en høy risiko for skjevhet eksistert i hver av studiene. Men forfatterne konkluderte med at bevisene tydet på at grønne kaffebønne ekstrakt kan faktisk fremme vekttap, selv om effekten er liten. Forfatterne har også bemerket at lengre studier er nødvendig for å mer effektivt vurdere grønn kaffebønne ekstrakt som en trygg og effektiv vekttap supplement.

Sikkerhet og dosering

Ifølge NYU Langone Medical Center, er grønn kaffebønne ekstrakt en trygg substans, og humane studier har rapportert noen alvorlige bivirkninger. Men grønn bønne kaffe ekstrakter inneholder om lag 10 prosent koffein etter vekt. Det medisinske senteret bemerker at den mest effektive dose er 185 mg per dag, som inneholder 60 mg av klorogensyrer.