Atletisk Supporters for barn

August 12

Forberedelse for barnas sportsarrangementer betyr å holde en mental sjekkliste: uniform, hjelm, sko, munn vakt, vann, sjekk. Hvis du har fått en sønn, vil du kanskje legge til en atletisk supporter på listen. I tidligere generasjoner, atletisk støtte pleide å være en må-ha element for praksis og spill. Flere nylig, ifølge "Slate" Magazine, er trenden å ikke bære en egen støtte under uniform. Jockstraps og kopper kan være nødvendig for noen sportsprogrammer og valgfritt for andre, men er alltid et sikkerhetstiltak for å vurdere.

Myke Supporters

Den mest grunnleggende type atletisk supporter for barn å bruke er en myk supporter. Gutter i alle aldre som spiller kontaktsport kan dra nytte av en jockstrap av denne typen, som holder kjønnsorganene sammen i en pose for å beskytte dem mot skade. En støtte av denne typen ligner på et par tettsittende truser, som kan være en ny opplevelse og ubehagelig koselig for en gutt som er vant til iført boksershorts. Dimensjonering en myk atletisk supporter tilsvarer barnets midjemålet, ikke størrelsen på hans "familiejuvelene." Små og tynne smågutter som har behov for støtte kan kreve verk av en forelder som kan ta noen tucks i de elastiske bånd med en nål og tråd slik at supporter ikke sag, rendering det ineffektive.

Atletisk kopper

En atletisk cup er en hard plast supporter som brukes i forbindelse med en myk støtte, selv om ikke alle klut støtter er produsert med den nødvendige lommen hvor å sette koppen. Plasten cup gir mer beskyttelse og kan være gunstig for barn som spiller grove kontaktidretter som fotball, der beina på de andre spillerne kan komme ubehagelig nær lysken regionen. Kopper kommer i ulike former og størrelser; Daniel AKST av "Slate" anbefaler smalere versjoner for mindre gutter rett og slett for enkel manøvrering i riktig posisjon.

Sports-Related Testikkel Skader

Avhengig av alder av din sønn og intensiteten i hans idrett engasjement, kan han være i fare for potensielt farlig testikkelskade hvis han ikke bære en atletisk supporter. TeensHealth fra Nemours bemerker at to alvorlige skader som kan oppstå ved stump traume til testiklene er torsjon og ruptur. Testikkelvridning er tilstanden der testikkelen vendinger rundt seg selv og hemmer sin egen blodtilførsel. Tilstanden er sjelden, men oftest rammer tenåringer som deltar i idrett. Testikkel brudd oppstår når testikkelen er slengte mot skambenet og begynner å blø i pungen.

Begge disse forholdene er ekstremt smertefullt, kan kreve kirurgi for å korrigere og kan påvirke fremtidig fruktbarhet. Risikoen for testikkelkreft skader reduseres gjennom bruk av en atletisk supporter.