Fitness Planer for tenåringsgutter

August 21


Fitness Planer for tenåringsgutter


Fitness er lett oppnås gjennom å spille med venner på yngre stadier av livet, og de fleste voksne er klar over trener for å holde kroppen sunn og frisk som de blir eldre. Men tenårene kan være mer komplisert - hvis et barn ikke er aktiv i konkurranseidrett, kan han slite mellom følelse for gammel for spill ute med venner og for ung til å gå på for å utøve utstyr. Men det er likevel viktig at tenåringsgutter har alternativer tilgjengelig der de kan holde seg i form.

Aktiviteter

Det er aldri for sent å bli med i en konkurranseidrett, enten det er individuelle eller team. De fleste videregående skoler har atletiske avdelinger som tilbyr en rekke idretter, blant annet team aktiviteter som fotball og basketball og flere individuelle prestasjonsbaserte idretter som bryting og friidrett. Club idrett tilbys også utenfor high school sport, avhengig av hvor du bor - disse klubbene er mer vanlig i urbane områder. Hvis barnet ditt er uvillig eller uinteressert i sportsaktiviteter, kan andre aktiviteter som musikkorps og noen jobber hjelpe dem å få aktive og fremme fysisk form.

Tidsplan

Det anbefales at enhver person utøve de fleste dagene i uken. Videregående skole og klubb idrett ofte gi en akseptabel mengde trening til tenåringer, men hvis du og / eller din ungdoms gutt prøver å utvikle en treningsplan på egen hånd, tar sikte på minst 30 minutter med trening fire dager i uken. Du kan overstige dette beløpet av øvelsen, men du bør ikke gå under denne minste trening terskel.

Fordeler

Fordelene ved trening til tenåringer er mange. For personer i alle aldre, kan fysisk form bidra til å forhindre hjertesykdommer og forbedre kardiovaskulær helse. Det kan redusere stress og angst nivåer også. Men det er betydelige sosiale ytelser til tenåringer også - lagidrett kan hjelpe tenåringer bedre sosiale ferdigheter og finne venner. De kan også øke selvfølelse og selvtillit, noe som kan ha en smitteeffekt til andre aspekter av deres liv.

Betraktninger

I tillegg til en vanlig øvelse rutine, bør du også oppmuntre barnet til å spise sunn mat. Begrense hans tilgang til usunne godbiter og snacks matvarer fylt med sukker og tomme kalorier. Du bør også sørge for at barnet får nok søvn om natten - kronisk tretthet kan skade et barns prestasjoner i skolen og sportslige aktiviteter