Beste Sykkel Touring Bars

November 1


Beste Sykkel Touring Bars


Mens mange ryttere og sykkelbutikker fraråder bruk flate styret for touring, meningene om de andre store stiler av styret variere. Slipp barer er spesielt populært for touring, men geometrien trekking eller bart striper kan være mer egnet for din sykkel og kjørestil. Vær oppmerksom på: landeveissykler vanligvis imøtekomme eneste veien styret og stengler, mens fjell og hybridsykler kan ta enten terrengsykkel komponenter eller road sykkel komponenter, med noen modifikasjoner.

Drop Barer

Drop barer er de klassiske road sykkel styret. De klemme inn i stammen på en rett strekning, deretter kurve unna, ned og tilbake mot deg. Slipp barer er populære for touring på grunn av de mange håndposisjoner de tillater og den aerodynamiske holdning du kan adoptere mens du bruker dem. Muligheten til å skifte posisjon kan bety forskjellen mellom å måtte ta en pause og å kunne gjøre det til din planlagte lunsj stopp. Slipp barer er ikke normalt brukes med fjell- eller hybridsykler, fordi rammen stil oppfordrer oppreist stilling at dråpene ikke støtter. Imidlertid kan de være kompatible med noen modifikasjoner. Drop barer kan ta bare road sykkel bremsehendler og girskiftere.

Trekking Barer

Trekking barer er mer vanlig i Europa enn i USA. I motsetning slipp barer, trekking barer eller sommerfugl barer, er flat. De kurve bort fra og til sidene av rytteren for en mer frem håndstilling, deretter kurve tilbake mot rytteren, og deretter mot hverandre for å danne en flat del nær rytteren, ideelt for en mer vertikal sittestilling. Trekking barer er vanligvis montert parallelt med bakken, men kan monteres i en vinkel hvis ønskelig. Trekking barer imøtekomme fjell sykkel bremsehendler og girskiftere.

Bart Barer

Bart barer er lik trekking barer bortsett fra at endene ikke kurve tilbake mot hverandre nærmest rytteren, men rett og slett ende. Som et resultat, har de en mindre håndstilling enn trekking barer, mangler den nære og mer oppreist rekkevidde. Bart barer imøtekomme road sykkel bremser og shifters bare.

Flate eller Riser Barer

Rivendell Bicycle Works og Sykkel Touring Guide råd mot å bruke flate eller riser barer for touring på asfalterte veier på grunn av det lave antallet mulige hånd og arm posisjoner og unergonomic håndledd-ned posisjon. Hvis du må bruke flatjern, får bar end grep og endre håndstilling ofte. Sykkel Touring Guide sier at flate eller riser barer kan være egnet for off-road touring, hvor terrenget er en større faktor i komfort enn luftmotstanden.

Andre hensyn

Hvis du erstatter styret på en eksisterende sykkel, sjekk at diameteren på styret matcher diameter av stammen på sykkelen. Hvis du bytter fra terrengsykkel styret for vei styret eller vice versa, kan stammen være feil størrelse og trenger endring eller utskifting. Bremser og shifters er laget for å fungere med en viss type styret og kan ikke være forenlig med en ny. Hvis du trenger å heve dine nye styret, syklist Tom Deakins sier at du må kanskje også å få lengre shifter og bremsekabler og kabelhuset slik at kablene kan nå nye høyder.