Power Yoga Poses for Weight Loss

May 24


Power Yoga Poses for Weight Loss


Power yoga er noen ganger forveksles med Ashtanga yoga. Mens begge er dynamiske praksis, ble strøm yoga utviklet her i vest av Beryl Bender Birch. Hennes bakgrunn i Ashtanga yoga ga henne insentiv til å skape en mer moderne tilnærming som vil appellere til de utøverne hun hadde brukt hennes tidlige karriere som arbeider med. "Styrke og utholdenhet" er hva Strøm yoga bygger. For noen som ønsker å erstatte fett med muskler, deretter Strøm yoga kan hjelpe deg videre.

Grunnleggende

Power yoga er den vanligste inngangsporten til praktisering av yoga, fordi det er kjent for sine fysiske fordeler. Power yoga lenker yoga Postures i strenge sekvenser å bygge intern varme. De fleste strøm yoga innstillingene er varmet 85-100 grader og varierer i stil. Utetemperaturen bygger mer varme, varmer musklene og elevene flyttes gjennom repeterende sekvenser for å bygge muskler.

Yoga og Vekttap

Yoga, uansett hvilken stil, vil ikke smelte pounds off. Selv om du praktisert Strøm yoga i 60 minutter, hver dag i uken, med mindre du endrer din diett for å gjenspeile ditt ønske om å gå ned i vekt; du vil merke svært lite vekttap. Vekttap er om å brenne nok kalorier for å gå ned i vekt. 3500 per £ 1 for å være presis. Så, mens du øver Power yoga, spise et sunt kosthold og kutte ned på porsjonsstørrelser for å hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.

Power Yoga Poses

Fra Big Toe posere i Extended Triangle til Warrior I; mange av statuene i Strøm yoga vil være kjent for folk som allerede har noen form for yoga praksis. Andre positurer vil ha forskjellige navn, men ideen er å bygge intern varme. Holder en positur for fem innblåsninger er normen i en Power yoga klasse; og hver positur har en modifikasjon for nybegynnere.

Sekvens Eksempel

En power yoga sekvens som vil helt bygge overarmene, styrke lårene og kaste pounds fra livlinjen er Plank posere til Tsjatoranga til Downward Dog. Begynn i Plank positur som ligner toppen av en tradisjonell pushup. Pass på at hendene dine er på linje med skuldrene. Plant håndflatene med fingrene spredt vidt og sørg for at pekefingeren er vendt fremover. Scoot føttene tilbake og komme inn på tærne med hælene løftes. Forlenge bena rett og engasjere din kjerne. Bo i planke positur for tre åndedrag. Fra Plank positur, bøye albuene slik at de peker rett bakover mot føttene. Senk beina og overkroppen som en enhet til parallelt med bakken. Sveve noen få inches over gulvet. Slipes ned gjennom håndflatene. Forlenge armene og rette ut albuene tilbake til Plank positur. Fra Plank positur, presse hoftene opp mot taket og tilbake til nedadvendt hund. Kroppen din vil ligne en opp-ned "v". Bevege seg gjennom planken, Tsjatoranga pushup og nedover Dog sekvens 10 ganger.

Effekter

Den ytre kroppen er jobbet i power yoga grundig. Ifølge YogaJournal.com, bygger Tsjatoranga armene og toner kjernen; mens nedover Dog forbedrer fordøyelsen, lindrer hjernen og reduserer stressnivået. Power yoga hovedsak strekker den fysiske kroppen med strenge sekvenser og langs veien, til den eksterne og interne start reflektere hverandre mer. Du kan bruke power yoga for å hjelpe deg å miste vekt og få en ekstra fordel av følelsen sentrert.