Har Ved hjelp av Eye Cream om natten Lag ditt Vesker verre?

September 11


Har Ved hjelp av Eye Cream om natten Lag ditt Vesker verre?


Eye kremer har mange fordeler, og en av dem er beroligende under øynene poser. Poser under øyet krever en bestemt behandlingsplan. Eye løsningene inneholder spesielle ingredienser som er rettet mot de under øynene området. Med konsekvent bruk, bør betydelige resultater bli lagt merke til innen en viss tidsperiode.

Ingredienser

Ifølge Skin Care News.com, væske bygge opp under øyet mens du sover. Dette fører til hevelser når du våkner opp om morgenen. For å unngå at dette skjer, kjøpe kremer med koffein og søke før sengetid. Koffein constricts disse blodårene til å hjelpe presse ut akkumulert væske. For en ekstra boost, holde kremen i kjøleskapet. Den kalde temperaturen i kremen ikke bare lindrer trette øyne, men bistår i å redusere hevelse.

Fordeler

Øynene er ekstremt følsom og krever samme daglige omsorg som resten av ansiktet; det er en av de viktigste faktorene for å ha sunn hud. Ikke bare vil kremen lindre under øynene poser, men det kan også gi fuktighet og hindre fine linjer og rynker. Som bekymringene for solbeskyttelse fortsette å spille en sentral rolle i vår hudpleie, ved hjelp av en krem ​​med solfaktor er viktig for ekstra beskyttelse.

Søknad

Når du søker din øyekrem om natten, forsiktig klapp formelen på området. Bruk ringfingeren, som har den letteste trykk, og legg kremen langs ytterkanten av øyet kalles okulær bein. For enda bedre resultat, påfør en øyekrem i dag også. Når du begynner å merke resultater, fortsette å bruke kremen. Ikke slutte fordi symptomene vil komme tilbake. Dette må være en kontinuerlig diett for å holde problemet i sjakk.

Hudtype

Når du finner en øyekrem med koffein, være sikker på at det er egnet for din hudtype. Hvis du har fet hud, er en gel formel det beste alternativet. Denne formelen har mindre fett, men gir akkurat nok fuktighet til huden. For tørr hud, bruk en krem ​​med en skrullete eller mer fettete tekstur for tilstrekkelig hydrering. Hypoallergeniske kremer er laget for de med sensitiv hud.