Ingredienser i Natural Calm

April 28

Mineralet magnesium regulerer mer enn 300 funksjoner i menneskekroppen, ifølge National Institutes of Health. Magnesium kosttilskudd, inkludert "Natural Calm," kan bidra til å stabilisere blodsukkernivået og fremme kardiovaskulær helse. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker noen supplement, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand eller ta medisiner.

Magnesium Carbonate

Magnesiumkarbonat er den viktigste ingrediensen i Natural Calm. Ifølge National Institutes of Health, tilbyr magnesiumkarbonat 3 til 4 ganger så mye kalsium som finnes i magnesium citrate, laktat, klorid eller sulfat. Fordi det er konsentrert og lett å absorbere, er mindre produkt som trengs for å tilfredsstille en persons daglige behov for mineralet. NIH anbefaler dette høy absorpsjon form av magnesium som en primær behandling for klinisk magnesiummangel.

Sitronsyre

Natural Calm produkter inneholder sitronsyre som et supplement til magnesiumkarbonat. Peter Gillham, skaperen av Natural Calm, hensikt at sitronsyre et sammensatt vanligvis ikke inkludert i magnesiumtilskudd-kombinerer med magnesiumkarbonat og vann for å lage en konsentrert supplement med en ionisk eller elektrisk, kostnad. Ifølge Gillham, hjelper en ionisk kostnad magnesium bond lett med vann og mage juice, som gjør det mer absorberbare enn konvensjonelle magnesium produkter. Imidlertid har ingen studier bekreftet Gillham påstander, og National Institutes of Health gir ingen referanse til ionisk kostnad som en indikasjon på et produkts effekt eller absorpsjon.

Stevia

Den opprinnelige Natural Calm formelen inneholder ingen søtningsmidler, men flavored versjoner inneholde små mengder organisk stevia. Stevia planten også kjent som søt blad, og tilbyr hundrevis av ganger sødme av sukker uten kalorier. Verdens helseorganisasjon påpeker at stevia ikke heve blodsukkernivået og kan bidra til å forbedre insulinrespons. Supplement produsenter kan inkludere stevia som en ingrediens fordi det er tryggere enn sukker for folk som har diabetes.

Natural Flavor

Selv om det ikke finnes i den opprinnelige Natural Calm formel, er naturlige smaken en mindre bestanddel av appelsin og bringebær-lemonade Natural Calm. Disse smaker er tatt med for å forbedre smaken av magnesiumkarbonat, og stammer fra naturlige kilder som er sertifisert som økologisk av United States Department of Agriculture. Naturlig rolig inneholder ingen kunstige smaker, farger eller konserveringsmidler.