Den beste øvelsen i Vann til Tone magen området

January 11


Den beste øvelsen i Vann til Tone magen området


En tonet mage er målet for mange trening entusiaster. Men mange ab og skrå øvelser er vanskelig og kan anstrenge nakken eller ryggen. For de som ønsker å tone magen område med lav effekt øvelser, vurdere vann treningsøkter. Ifølge Mayo Clinic, vann øvelsen gir god styrketrening samtidig redusere presset på lemmer og ledd.

K-Tread

Fitness magazine anbefaler denne treningen til å utvikle kjernemuskulaturen, spesielt abs og obliques. Gå til en dypere område av bassenget og begynner å trå vannet. Mens trår, heve beinet mot overflaten av vannet, mye som en sparker bevegelse. Hold benet rett som du sparke opp. Gjenta med det andre benet og fortsette i 30 sekunder. Øke vanskelighetsgraden ved å sparke opp raskere og møter mer motstand.

Pike Scull

En annen anbefalt trening fra Fitness Magazine, bør Pike Scull utføres i vannet grunt nok til å stå i, om brystet høy. Sakte lener seg tilbake og ta bena til overflaten sammen slik at kroppen danner en V-form. Bruk hendene til å trå vannet og opprettholde balansen. Mens du holder bena opp, bruk armene til å bevege kroppen rundt bassenget. Holde bena i posisjon er en utmerket isometrisk øvelse som vil hjelpe tone magen området.

Trunk Rotasjon med kickboard

The American Council on Exercise anbefaler stammen rotasjon trening av kjerne bygning og ab toning. Dette er en vannlevende versjon av den populære trunk rotasjon trene på vanlig avsluttet med en medisin ball, tilpasset bruk en kickboard eller svømming bord. Stå i vann om brystet høy. Hold kickboard foran deg, forhold til vannet, mellom hendene. Holde bena fortsatt, rotere kroppen din med kickboard i vannet. Kickboard vil tilby massevis av motstand. For å gjøre denne oppgaven enklere, holder kickboard litt ut av vannet eller utelate kickboard og slett rotere ved hjelp av hendene som motstand.

Leg Raise med Ladder

Leg høyninger er ofte gjennomført med bruk av en pull-up bar eller ved å ligge på bakken. Du kan få den samme øvelsen ved hjelp av bassenget stigen. Vendt bort fra stigen, ta tak i stigen på sidene eller bak hodet. Heve bena samtidig til de er vinkelrett på kroppen din, og deretter lavere og gjenta. Øke motstanden ved å heve bena raskere eller ved å tvinge dem ned, heller enn å vente fra dem til å synke.

Vindusviskere med Ladder

En av nettsiden Spør menn Top Ten Ab øvelser, er vinduspusser en annen klassiker ab øvelsen tradisjonelt gjort på gulvet som er tilpasningsdyktig å bruke med en stige. Igjen, vende bort fra stigen og holder på til det enten på siden eller bak hodet. Holde føttene sammen, heve bena slik at de er vinkelrett på kroppen din, og deretter rotere dem fra side til side i en stor bue.