Tegn på Chewing Tobacco Addiction

July 26


Tegn på Chewing Tobacco Addiction


Nikotin er avhengighetsskapende middel funnet i skråtobakk. The National Cancer Institute rapporterer at brukere av snusprodukter som skråtobakk ta i tre til fire ganger så mye nikotin per bruk enn sigarett røykere. I tillegg, nikotin ervervet fra bruken av tyggetobakk forblir i blodstrømmen over en lengre tidsperiode. Tjueåtte kreftfremkallende stoffer har blitt identifisert i snus, bemerker NCI.

Toleranse

Nikotin har en tendens til å utløse kvalme og oppkast hos folk som ikke har utviklet en toleranse, rapporterer "nevrobiologi av avhengighet." Toleranse er definert som behovet for en høyere dose av et stoff for å produsere effekten filt med en lavere initial dose. Ifølge tall publisert av National Institute of Dental og kraniofaciale Research, tegn på toleranse inkluderer mangel på symptomer som svimmelhet eller urolig mage når skråtobakk. I tillegg kan brukerne oppsøke ulike produkter med høyere doser av nikotin.

Svelge Juice

NCI forklarer at skråtobakk er noen ganger referert til som "spyttet tobakk» fordi brukerne ofte spytte ut tobakks juice og spytt som bygger seg opp på innsiden av munnen. En 2006 artikkel publisert i tidsskriftet «Addictive Behavior" fant at personer som var avhengige av skråtobakk var mer sannsynlig å forsettlig svelge tobakk juice mens du bruker produktet.

Tygge Kort tid etter å ha våknet

Ifølge "Addictive Behaviors", en studie utført i 2006 involverte brukere av snusprodukter som ble intervjuet for å vurdere avhengighet. Studien påpeker at folk avhengige av skråtobakk var mer sannsynlig å tygge innen 30 minutter etter oppvåkning.

Opplever Abstinenssymptomer

En studie publisert i 1987 i tidsskriftet "Clinical Pharmacology og Therapeutics" sammenlignet abstinenssymptomer hos sigarett røykere og brukere av København skråtobakk. Studien fant at abstinenssymptomer var lik samlet mellom de to gruppene. Avhengige personer som sluttet å bruke skråtobakk merke redusert hjerterytme, økt appetitt, mental forvirring og søvnløshet.