Hvordan Broil en NY Strip Steak

February 12


Hvordan Broil en NY Strip Steak


Den eksepsjonelt mørt, smakfull og litt dyrt NY strip steak, også kjent som en Kansas City stripe og topp loin, er godt egnet til broiling. I motsetning til pan rålekkert, betyr broiling krever ikke en matlaging fett som olje eller smør, så det bidrar til å holde kaloritelling og fettinnhold ned; det er gunstig når serverer rødt kjøtt, som selv er litt høy i begge. Denne relativt rask, hands-off tørrvarme metoden er en praktisk måte å lage mat slik en naturlig saftig, pent marmorert biff kutt.

Trinn 1


Hvordan Broil en NY Strip Steak


Klapp grov kosher salt over hele biff ca 45 minutter før broiling det. Dette gir nok tid til å trekke ut fuktighet og trekke i smaken. Grovt salt fungerer godt fordi den ikke overmanne kjøttets naturlige smaken.

Trinn 2


Hvordan Broil en NY Strip Steak


Linje en panne med folie og gi det et tynt lag av nonstick spray. Slå på ovnen sin broiler om 10 minutter før matlaging.

Trinn 3


Hvordan Broil en NY Strip Steak


Sesong strip steak å smake og plassere den på pannen. Fersk sprakk sort pepper, tørket timian, hvitløk pulver eller cayenne pepper pulver er populære krydder, og fungerer best når de brukes med måte.

Trinn 4


Hvordan Broil en NY Strip Steak


Plasser kjelen i henhold til tykkelsen av biff. Plassere overflaten av en 1-cm-tykke biff 3 inches under varmeelementet; plassere en 1 1/2-tommers biff 4 inches under varme; og plassere en 2-tommers kutte fem inches under varme.

Trinn 5


Hvordan Broil en NY Strip Steak


Koker kjøtt i henhold til ønsket nivå av doneness, snu kjøttet over omtrent halvveis gjennom sin antatt steketid. Broil en 1-tommers-tykke bånd i ca 11 minutter til 120 grader Fahrenheit for sjelden; i ca 13 minutter til 130 F for middels sjeldne; for rundt 15 minutter til 140 F for medium; i ca 18 minutter til 150 F for middels godt; og i ca 21 minutter til 160 F for godt utført. Sett inn en mat termometer i biff sentrum for å sjekke sluttresultatet. Anslå lenger koker ganger for tykkere kutt.

Trinn 6


Hvordan Broil en NY Strip Steak


Flytt biff av broiler pan og inn på en plate med en gang for å forhindre overkoking. Hvil det i 5 til 10 minutter slik at saft ikke lekker ut av kjøttet når det er kuttet.

Advarsler

  • Vask hendene med såpe og vann etter håndtering av rått kjøtt. Rense overflatene og kjøkkenredskaper som kom i kontakt med den rå biff før gjenbruk dem.
  • Ikke la kjøtt sitte ute i romtemperatur i lenger enn to timer. Når det er varmere enn 90 F, ikke la kjøttet ut lenger enn en time.

Tips

  • Mange velger å lage biff til deres individuelle preferanser, men USDA råder matlaging solide biff kutt til 145 F.
  • Hvis du har en elektrisk ovn, la døren stå på gløtt mens du kjører broiler å hindre overoppheting og for å hindre delvis dampende biff.

Ting du trenger

  • Grov kosher salt
  • Aluminiumsfolie
  • Nonstick spray
  • Ekstra krydder, valgfri
  • Mat termometer
  • Tallerken