Hva er fordelene med å drikke grønn juice?

January 4


Hva er fordelene med å drikke grønn juice?

Oversikt

Grønn juice øker din helse på en rekke måter. Det er forskjellige måter å forberede juice, som vanligvis omfatter vitamin-rik frukt og grønnsaker som selleri, spinat, agurk, sitron, ingefær, persille og spirer. Versjonen favorisert av Dr. Mehemet Oz, vert av Dr. Oz show, er utarbeidet i en blender. Andre utnytte en juicer å få drikke.

Fiber

Den blandede grønn juice oppskrift favorisert av Dr. Oz, også en operasjon professor ved Columbia University College of Physicians og kirurger i New York, er stappfulle av fiber. Fiber hjelpemidler fordøyelsen, hindrer forstoppelse, og hjelper deg å kontrollere vekten fordi det legger bulk til kosthold for å få deg til å føle deg full. Oz drikke blander saft av sitron, lime, eple, persille, ingefær, agurk, selleri og spinat. Drinker laget i en juicer ikke har nytte av fiber.

Du bør spise 38 gram fiber hvis du er en mann i alderen 19-50 og 25 gram fiber hvis du er en kvinne på samme alder. Etter 50 år, menn trenger 30 gram fiber og kvinner trenger 21 gram ifølge amerikanske Kosttilskudd Referanse inntak retningslinjer.

Klorofyll

Grønn juice er rik på klorofyll, som gir greener sin farge. Klorofyll hjelper kroppen avgifte. For eksempel kan det hemme opptaket av miljøgifter som dioksin og også hjelpe kroppen din skille ut dem raskere, sier K. Morita, hovedforfatter for en studie publisert i "Environmental Health Perspectives."

Klorofyll øker også oksygentransporten i kroppen din og er en topp næringsstoff for å balansere kroppens pH ved å bidra til å redusere surhet. Lavgradig acidose kan bidra til tretthet samt andre helsemessige bekymringer, inkludert nyrestein og lavere veksthormoner, noe som fører til mer kroppsfett og tap av muskelmasse. Forfatter Gillian McKeith inkluderer gulrot, selleri, agurk, spinat, fennikel, ingefær, persille og alfalfaspirer i hennes versjon av drikke. Begge McKeith og Oz menn versjoner av grønn juice har fordelen av klorofyll.

Antioksidanter

Grønne juice er antioksidant-rike drikker, bemerker Estitta Bushkin og Gary Bushkin i "Better Nutrition" artikkel i bladet, "Anti-Aging med antioksidanter." Antioksidanter beskytter cellene mot skade av frie radikaler, som er produsert når kroppen bryter ned mat og forårsaket av eksponering for miljømessige faktorer som tobakksrøyk. Frie radikaler kan ha en rolle i sykdommer slik som kreft og hjertesykdom. Begge versjonene av saften tilbyr fordelen av antioksidanter.