Roacutane for Acne

October 6


Roacutane for Acne


Akne er en hud tilstand presenterer med hevelser på grunn av en inflammatorisk reaksjon på bakterier. Roacutane er en behandling av alvorlig akne som er meget effektiv, men kan resultere i et høyt antall bivirkninger.

Akne

Akne resultater fra økt testosteronnivå som forårsaker overdreven oljeproduksjonen med kjertelceller i huden og Shedding av hud ytre lag. Dette gir et passende miljø for replikering av Propionibacterium acnes, en vanligvis ufarlig bakterie som finnes på huden. Symptomene på akne som hudormer, pustler og hevelser utvikle seg som huden blir betent på grunn av bakteriell replikering.

Roacutane

Roacutane ble introdusert til markedet for å behandle alvorlig akne under navnet Accutane i 1982. En artikkel skrevet av Aamir Haider og James Shaw publisert i "The Journal of American Medical Association," rapporterer at roacutane er gullstandarden som ny akne behandlinger sammenlignes. En studie i 1998 som involverer 900 pasienter, fant at den totale acne lesjon telling ble redusert med 53 prosent hos pasienter behandlet med roacutane.

Mekanismen for Roacutane

Roacutane er en oral behandling som inhiberer proliferasjonen av kjertelceller i huden som produserer olje og reduserer størrelsen på eksisterende kjertler. Det er avledet fra vitamin A og forekommer naturlig i kroppen. Nyere forskning tyder roacutane årsaker økt produksjon av den antimikrobielle protein nøytrofilmedierte gelatinase. En artikkel publisert i "The Journal of Clinical Investigation" i 2008 av Nelson et al, forklarer hvordan nøytrofile-gelatinase reduserer oljeproduksjonen og reduserer størrelsen på olje kjertler ved å forårsake spontan død av kjertelceller.

Roacutane Suksess

Haider og Shaw skrive at behandling med roacutane er bare foreslått når akne er alvorlig og annen behandling har mislyktes i å være effektive. Roacutane absorberes best når den inntas sammen med mat, og behandlingen varer mellom 4 til 6 måneder. En undersøkelse i 1984 fant at det var en større feilrate når roacutane var foreskrevet ved en lavere dose på 0,1 mg per kg kroppsvekt per dag. Langt færre pasienter kreves gjentatt behandling når foreskrevet på 1 mg / kg per dag. En studie publisert i 1993 fant at etter å ha fulgt fremdriften av 88 pasienter i 10 år, 23 prosent trengte en andre behandling av roacutane innen tre år etter behandlingen når det var foreskrevet på 0,5 eller 1 mg / kg per dag. Det viste seg at en nøkkelfaktor som avgjør suksessen av roacutane var den kumulative nivået av roacutane som bygget opp i kroppen. Pasienter med mer enn 120 mg / kg til kumulativ roacutane har færre tilbakefall enn pasienter med mindre.

Mulige bivirkninger

Roacutane fører til celleoverflatene til å produsere mindre væske. Følgelig mulige bivirkninger av roacutane behandling omfatter tørking av overflater slik som lepper, hud og øyne. En gjennomgang av James Leyden i 1997 publisert i "The New England Journal of Medicine" hevder at roacutane ville være den foretrukne narkotiske stoffet for de fleste med kviser hvis det ikke var for bivirkninger, inkludert leddstivhet. Pasienter kan også oppleve hodepine, neseblødning og ryggsmerter. Hodepine kan være en indikasjon på forhøyet intrakranielt trykk og pasient & rsquo; s triglyserid teller kan også stige. Roacutane behandling er ekstremt skadelig for utvikling av embryo, og så prevensjon må brukes under behandlingen og i seks uker etter at behandlingen er ferdig. En kommentar av Koren, Avner og Skjær i 2004 publisert i Canadian Medical Association journal uttalt at 40 prosent av embryoer utsatt for roacutane tidlig i svangerskapet er født med alvorlige misdannelser. Det har blitt foreslått at behandling med roacutane kan forårsake Crohn & rsquo sykdom og ulcerøs kolitt.