Hvordan lage en 8 pund Pork Loin

July 27


Hvordan lage en 8 pund Pork Loin


Loin kutt i en gris er det magreste, møreste delen av dyret og må tilberedes riktig, som overcooking vil føre til at det å tørke ut raskt. En hel svinekam uten bein vil veie et sted mellom 6 og 8 pounds. og vil være i stand til å mate i overkant av 10 personer. Fordi en hel svinekam er så stor, vil kutte den i to fremskynde kokeprosessen.

Trinn 1

Skjær svinekam i to, og legg hver halvdel i en lukkbar plastpose. Legg nok marinade til poser til å dekke svinekam. Tillate svinekjøtt å marinere i en dag eller to i kjøleskapet.

Trinn 2

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit og plassere svinekam halvdelene i stekepannen med fettsiden av svinekjøtt vendt oppover.

Trinn 3

Sett stekepannen i ovnen og stille timeren i ca 50 minutter.

Trinn 4

Ta av svinekam og legge til noen ekstra krydder eller ingredienser. Epler kan legge til en søt smak til svinekjøtt, men dette er valgfritt.

Trinn 5

Plasser svinekam tilbake i ovnen og stek i ytterligere 50 minutter. Kontroller temperaturen i kjøttet, ved hjelp av kjøtt termometer. Indrefilet av svin loin gjøres når temperaturen inne i kjøttet når 145 grader Fahrenheit, ifølge USDA.

Trinn 6

Ta av svinekam fra ovnen når den inne temperaturen når 145 grader Fahrenheit, og la den sitte i ca 15 minutter og absorbere noen av saft fra pannen. Slice og tjene på et serveringsfat.

Ting du trenger

  • 8-kilos benfri svinekam
  • Kniv
  • Marinade
  • Forseglede plastposer
  • Cooking pan
  • Steketermometer