Servering størrelse for Pineapple

January 27


Servering størrelse for Pineapple


Ananas inneholder få kalorier per porsjon og ikke fett eller kolesterol. I likhet med andre frukter, det gir en god kilde til mange viktige næringsstoffer. En hel ananas inneholder flere individuelle porsjoner, så dele med en venn eller lagre rester i kjøleskapet eller fryseren etter å kutte den.

Serverer

Centers for Disease Control and Prevention definerer en servering av ananas som ½ kopp, terninger. En servering denne størrelsen inneholder 35 kalorier og 10 gram karbohydrater, inkludert en gram kostfiber og 7 gram sukker. Ernæring informasjon gitt av US Food and Drug Administration definerer en servering av ananas som to skiver, 3 tommer i diameter og ¾-inches tykke. En servering denne størrelsen inneholder 50 kalorier og 13 gram karbohydrater, inkludert 1 g kostfiber og 10 gram sukker.

Næringsstoffer

En ½ kopp servering av terninger ananas inneholder 115 milligram kalium og 45 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin C. Kalium kan bidra til å redusere effekten av salt på blodtrykket, og vitamin C spiller en viktig rolle i kroppens helbredende prosesser samt tyggegummi og tannhelsen.

Energitetthet

Matvarer med høyt vanninnhold og lav energitetthet, som for eksempel ananas og annen frukt, kan hjelpe deg å føle deg mett uten å spise for mange kalorier, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Å bruke lavenergi tette matvarer som ananas til din fordel, redusere din del av en høyere energitett mat, som kjøtt, ost eller korn, og erstatte volumet med en servering av fersk ananas.

Daily Intake

Kvinner i alderen 19-30 og menn 19 år og over bør spise to kopper frukt per dag, og kvinner 31-50 bør spise 1,5 kopper frukt per dag, ifølge USDA. Voksne som får 30 minutter eller mer av fysisk aktivitet per dag kan ha plass i kostholdet for å konsumere mer frukt. En kopp skivet eller knust ananas, rå eller kokt, teller som en kopp frukt, og en 4-unse snack beholder av drenert ananas teller som en halv kopp frukt, ifølge USDA.