Ting å gjøre med barna i Saline, Michigan

September 17


Ting å gjøre med barna i Saline, Michigan


Saltvann er en by med en liten by føler, bare en 15-minutters kjøretur fra Ann Arbor, Michigan. Dette fellesskapet på om lag 9400 ble navngitt av "Bloomberg Businessweek" som en av de beste stedene å heve barna for 2013. Familier i Saline vil finne en rekke underholdende aktiviteter for barn i området.

Museer

Besøk en av de Saline museer med barna. Saline Area Historical Society har Rentschler Farm (ingen nettside, 1265 E. Michigan Ave., Saline, 734-769-2219). Du kan reise rundt dette 216 mål store gården for å få en titt på de historiske bygninger, inkludert hog huset, verksted, låve, hønsehuset og sauefjøset. Barna vil få et nærbilde av et utvalg av husdyr som sauer og kyllinger. Besøk Saline Depot Museum (ingen nettside, 402 N. Ann Arbor St., Saline, 734-944-0442) for å la barna få en titt på den historiske jernbanen depot, telegraf, møblert tilhengeren og livery låve.

Programmer og Klasser

Få barna involvert i noen av programmene og klasser tilgjengelig i Saline. På Saline District Library (saline.lib.mi.us), er en rekke gratis barna programmer som tilbys. Små barn kan melde seg på vitenskap workshops eller delta på en av historien ganger. Tenåringer kan delta i arrangementer som Pizza og Pages eller Poetry Art. Barna kan lære om dans på Dansens Alliance of Saline (dancealliancesaline.com). Velg en klasse, verksted eller sommerleir for barnet ditt. Små barn, 5 og yngre, kan delta i en musikk sammen klasse på hånd i hånd Music (handinhandmt.com). Klasser inkluderer sang, bevegelse og eksperimentere med musikkinstrumenter.

Rekreasjon

Sjekk ut alt som Saline Recreation Department (ci.saline.mi.us) har å tilby. Småbarn og preschoolers kan delta i programmer som svømme leksjoner, Pee Wee Sport klinikker, fotball, tennis, Tumbling Tots og lekegrupper. Dine skole-alder barn kan spille kanonball, ta en gym klasse, delta på en av de leirene som finner sted i løpet av året eller lære jujitsu. Tenåringer kan ta yoga, kampsport, bli en svømmetur team, delta i en idrett eller delta på en lock-in.

Friluftsliv

Få barna utendørs og besøke noen av Saline parker for noen aktiviteter. Ta en natursti på Wilderness Park (ingen nettside, 300 Willis Road, Saline; 734-429-3502) eller stoppe ved Brecon Park (ingen nettside, 397 Nichols Drive, Saline, 734-429-3502) for å spille litt basketball eller klatre på jungle gym. Besøk Canterbury Park (ingen nettside, 219 Willis Road, Saline, 734-429-3502), hvor barna kan klatre på en stegosaurus eller larve, zip ned lysbildene og gjøre noen svingende. Eller, ta barna for en dag med golf på Rustic Glen (rusticglen.com). Du kan også registrere dem opp for en av Junior Golf Camps, hvor de kan lære å spille eller skjerpe sine golfferdigheter.