Hvordan bruke Sykkel Valser

August 1


Hvordan bruke Sykkel Valser


Sykkelruller gi en stasjonær trening enhet hvis du ønsker å trene innendørs. I motsetning til sykkel trenere som låser sykkelens bakhjul til enheten, trenger valser ikke har noen festepunkter, og dermed krever at du å balansere sykkelen mens ridning i en stillestående posisjon. Sykkelruller består av en metallramme som holder tre metall trommer, eller ruller, på hvilke sykkelturer. To valser støtter bakhjulet og en støtte foran.

Trinn 1

Sett sykkelen roller i nærheten av en vegg eller stor, solid møbel for å gi balanse til du begynner å pedal.

Trinn 2

Sett sykkelen på rullene med forhjulet hviler på en berg og bakhjulet på to valser.

Trinn 3

Montere sykkelen og trø, ved hjelp av vegg eller møbler for støtte.

Trinn 4

Fokuser på en flekk foran deg, litt over øyehøyde, for å hjelpe deg å balansere på trener. Kroppen din går der øynene dine går, så stirrer rett fram.

Trinn 5

Fjern hånden fra veggen når du føler at du har fått din balanse.

Trinn 6

Demontere trener ved gradvis å bremse ned og plassere hånden på veggen eller møbler for balanse. Når sykkelen kommer til en fullstendig stopp, skifte vekten fremover av salen for å skreve toppen tube og plassere begge føttene godt plantet på jorden.

Advarsler

  • Miste fokus og fallende kan skje. Rydde området rundt øvelsesområde av skarpe gjenstander. Mange syklister vil også ha på seg en hjelm som en ekstra sikkerhetstiltak.

Tips

  • Sett opp rullen i en korridor for å gjøre det lettere å komme på sykkelen, så vel som tar deg selv på hver side hvis du begynner å falle.