Hvordan behandle verkende ben

March 5


Hvordan behandle verkende ben


Det er mange forskjellige årsaker til verkende bein. MedlinePlus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine, i et essay om "Leg Pain," lister 19 ulike medisinske tilstander som forårsaker verkende ben, alt fra åreknuter til gled tilbake disker. Det er viktig at du fastslå den eksakte årsaken til smerter fordi behandlinger som er bra for en type etappe tilstanden kan være skadelig for en annen type ben sykdom. Så snart du har en korrekt diagnose, kan du begynne å behandle din verkende bein.

Trinn 1

Få en bærbar eller opprette en ny datafil. Hold oversikt over dine ben symptomer på en daglig basis for en uke, og bemerker de eksakte tider og sammenhenger der de opptrer, for eksempel etter å ha gått eller når du har sittet i flere timer. Skriv ned hvor mange timer du bruker på å stå, sitte, gå, trene og sove.

Trinn 2

Kom i kontakt med slektninger og spørre dem om noen andre i familien din lider av verkende ben eller medisinske tilstander som kan gi smerter, som for eksempel diabetes. Skriv denne informasjonen i din bærbare PC eller datamaskin fil. Sammenligne familieinformasjon og dine nåværende symptomer til beskrivelser av leg plager i en artikkel av Dr. Andrew Pattison av Felles Konsultasjoner i Melbourne, Australia, "verkende ben."

Trinn 3

Gjør en avtale med din fastlege og få den bærbare datamaskinen med deg for legen din å lese. Legen din bør utføre en innledende diagnose og deretter henvise deg til en passende spesialist, for eksempel en kirurg, for å få medisinske tester som vil bekrefte at diagnosen er riktig. Be om en ny medisinsk vurdering hvis du er i tvil om din diagnose eller de anbefalte behandlinger.

Trinn 4

Kontakt nasjonale foreninger dedikert til akkurat din beinet sykdom og få pasientinformasjon utdelinger. For eksempel, hvis du har diabetes-relaterte smerter, besøke American Diabetes Association nettside. Spør din forening for råd om informative og nøyaktige bøker og videoer om hvordan å behandle beinet sykdom.

Trinn 5

Delta i online støttegrupper for mennesker som deler din diagnose, som de andre pasientene vil ofte være de første til å høre om nye behandlinger og egenomsorg metoder. Et eksempel på et slikt nettsted er "Endre Livet med diabetes", som hjelper pasienter satt opp egenomsorg planer.

Trinn 6

Spør din lege for å hjelpe deg med å tilpasse generelle retningslinjer etappe helse til din medisinske tilstand. Verkende etappe problemer kan noen ganger lindres ved vanlig gange, ikke stå eller sitte i lange perioder av gangen, unngå å krysse bena når du sitter, og å miste vekt, men det er viktig at din lege gjennomgå egenomsorg tiltak for å sørge for at de ikke forverres din personlige beinet tilstand. Prøv leg helse trening forslag spesifikke til beinet tilstand, for eksempel "Leg Øvelser og diabetes," en gratis PDF nedlasting av Lære om Diabetes, Inc.

Advarsler

  • Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis beinet viser ny rødhet, sårhet eller smerter, et varmt sted eller en hevelse, som du kanskje har en blodpropp.