Hva muskler er jobbet med Hanging Leg Hever?

January 10


Hva muskler er jobbet med Hanging Leg Hever?


Hengende leg raise fungerer flere muskler i hoftene og midsection. For å utføre denne øvelsen, henge fra en fast pullup bar med armer og ben utvidet. Med bena sammen, kontraherer magemusklene og løft knærne så høyt som mulig ved å rulle opp ryggraden og bringe din pubis mot brystbenet. Sakte senke beina for å gå tilbake til startposisjon. Hold en manual mellom føttene for å øke vanskelighetsgraden på øvelsen.

Iliopsoas

Iliopsoas er en sammensetning av to muskler - den iliacus og psoas major. Disse musklene, også kjent som hip flexors, er de pådrivere for bøye låret og bøye stammen. Iliopsoas er den primære muskelen jobbet under en hengende leg raise.

Rectus femoris

Rectus femoris den er en av de fire quadriceps muskler, og er den mest overfladiske muskel i midten av den fremre lår. Denne muskelen fungerer med iliopsoas å bøye hoftene under en etappe raise. Rectus femoris krysser også kneleddet og bistår de andre quadriceps muskler i å utvide kneet.

Tensor Fascia Lata

Tensor fascia lata er en synergist av iliopsoas og rectus femoris musklene under hoftefleksjon. Muskelen ligger på øvre laterale låret og er vedlagt mellom lag av bindevev som kalles konseptet.

Adductors

Adduktormusklene er en gruppe av musklene som ligger på innsiden av lårene og består av adductor magnus, adductor longus og adductor brevis. Disse musklene sammen med pectineus arbeid å presse lårene sammen som du løfter beina.

Rectus abdominis

Rectus abdominis er de mest overfladiske og mediale musklene i magen. Musklene flex og rotere korsryggen av virvelsøylen, stabilisere bekkenet under gange, og øke intra-abdominale trykket. De rectus abdominis musklene er ikke engasjert i løpet av en hengende leg raise til knærne stige over hip nivå og du livet ditt pubis mot brystbenet.

Obliques

De eksterne og interne obliques er arbeidet til en viss grad når knærne nå horisontalt når du utfører en leg raise. Når obliques arbeider individuelt, de hjelper musklene i ryggen i bagasjerommet rotasjon og lateral fleksjon. Du kan derfor legge mer vekt på dine obliques ved vekselvis å heve bena til venstre og høyre under en hengende leg raise i stedet for rett til fronten.

Sekundære Muskler

Musklene i underarmer, skuldre og rygg er blitt vant til å ta tak i baren, støtte din vekt og stabilisere rygg og skulder leddene når du utfører hengende etappe reiser.