Effekter av Crystal Meth på tennene

November 11


Effekter av Crystal Meth på tennene


Partnerskap for A Drug Free America kaller crystal meth en farlig og svært vanedannende gate stoff som kan føre til alvorlig fysiologisk og psykologisk avhengighet. Ifølge US Drug Enforcement Administration, har meth mange navn på gaten inkludert Chalk, krystall, glass, Ice, Speed, Tina og Chrissy. Uansett navn, kan crystal meth ha ødeleggende effekt på tennene.

Meth Mouth

Frontline forteller oss at meth munn refererer til det ekstreme tannråte som er felles med folk som misbruker narkotika crystal meth. Brukere med denne tilstanden showet svertet, farget og råtnende tenner som ofte ikke kan lagres, selv for små eller kortsiktige brukere.

Meth Ingredienser

Meth Bevissthet og forebygging Prosjekt of North Dakota rapporterer at meth amfetamin er kuttet med et nummer eller etsende produkter som lut, rød fosfor og muriatic og sulfonsyrene. Når disse produktene brukes feil de vil brenne gjennom huden og når røykt eller sniffet de korrosive materialer blir introdusert til munnen, belegg på tennene og ofte forårsaker åpne sår og infeksjoner.

Munntørrhet

Crystal meth bruk kan føre til tørr munn. Når produksjonen av spytt er redusert, kan dette øke bakterienivåene i munnen til ti ganger den normale mengde. Spytt blander med matvarer og andre stoffer for å beskytte tennene ved å nøytralisere syrer som bryter ned tannemaljen. Uten spytt for å nøytralisere syrer, tennene begynner å erodere forårsaker svake flekker og hull som kan slå inn i hulrom.

Gum Disease

Svelging av crystal meth fører til at blodårene til å krympe, kutte blodtilførselen til tannkjøtt vev. Over tid, med gjentatt bruk, fartøy krympe og dø. Når tilførselen av blod er kuttet av, dør tannkjøttet og tennene begynner å forfalle. Råtnende tenner vil til slutt sprekke, bryte og trenger å bli trukket for å forebygge alvorlige infeksjoner.

Ødelagte tenner

The American Dental Association rapporterer at meth narkomane pleier å male sine tenner og biter kjeven sin mens høy. Den konstante kraft som utøves på tennene får dem til å sprekke og svekkes. Over tid kan dette føre til tennene for å myke opp og bryte.