Hva essensielle oljer er bra for bihulene og øre Smerter?

April 28En rennende nese, sinus press, hodepine eller smerter i øret er tydelige tegn du har noen form for infeksjon. Med sine naturlige antiseptisk, antibakteriell og smertestillende egenskaper, kan eteriske oljer hjelpe behandle sinus forhold og øreverk. Hver tilstand svarer best på ulike oljer og påføringsmetoder. Patricia Davis, aromaterapeut og forfatter av "Aromaterapi: An AZ," advarer at øret infeksjoner kan spre seg svært raskt. Behandle øreverk ved første tegn på smerte, og hvis det ikke er noen bedring i 24 timer, forverrer smertene eller feber utvikler, oppsøke lege umiddelbart.

Kamille og lavendel

Brukes separat, kamille og lavendel hjelp godbit både infeksjonen forårsaker øreverk og redusere smerte infeksjonen bringer videre. Brukes sammen de gjør begge enda mer effektivt. En metode for å behandle en øreverk er med en varm komprimere tilført øret og kinnet. Davis hevder denne behandlingen både letter smerten og bidrar til å stoppe infeksjonen er spredt lenger inn i øret.

I "The Complete Guide to Essential Oils & Aromaterapi," Valeria Worwood anbefaler en annen metode - legg en dråpe lavendel og en dråpe kamille eterisk olje til 1 ts. varm olivenolje og bland godt. Suge en bomullsdott med denne oljeblandingen og legg den i øret.

Tea Tree Oil

De fleste essensielle oljer har noen antiseptiske egenskaper, men tea tree olje er spesielt kraftig. Tea tree olje infeksjons drapet evne gjør det beste valget for å angripe kilden til smitte. Å maksimere tea tree olje er antiseptisk virkning, bruk det i en damp inhalasjon. Damp inhalasjon sprer oljedamp gjennom bihulene og luftveiene, noe som sikrer den essensielle oljen når infeksjonen befinner seg, ifølge Julie Lawless i hennes bok, "The Illustrated Encyclopedia av essensielle oljer."

Furu, eukalyptus og peppermynte

Mens te tee gir flest infeksjon kamp fordeler, betyr det ikke redusere tette bihuler så effektivt som furu, eukalyptus eller peppermynte essensielle oljer. Patricia Davis foreslår å bruke noen av de tre for å bidra til å bringe sinus lettelse og puste litt lettere. Akkurat som med behandling av infeksjonen, klarner damp inhalasjon bihulene beste.