Hva er de helsemessige fordelene av Wii og Wii Fit?

February 18


Hva er de helsemessige fordelene av Wii og Wii Fit?


Wii er en home video gaming system som bruker trådløs teknologi for å levere en virtuell virkelighet erfaring til sine brukere. Wii kommer med flere tilbehør som både trådløse og nonwireless kontrollerne som plugger inn i Wii-systemet. Wii Fit fremmer fysisk aktivitet med sine interaktive sport og fitness spill. Det er en rekke spill alternativer å velge mellom for alle aldre og fysisk velvære.

Cardiovascular Health


Hva er de helsemessige fordelene av Wii og Wii Fit?


Kardiovaskulær helse og dagsformen er viktig for optimal helse. En måte du kan forbedre eller supplere den daglige treningen er ved hjelp av Wii Fit. Wii Fit gjør at du kan velge mellom en rekke kardiovaskulære øvelser som du følger med spillet på TV-skjermen. Wii har en trådløs bevegelsesdetektor som plukker opp på hver bevegelse inkludert dine torso, hender, armer og ben. The American Heart Association gir sin tilslutning til Wii Fit av Nintendo og anbefaler at alle bør engasjere seg i 30 minutter med lav til moderat hjerte-aktiviteter daglig. Dette kan oppnås ved å spille Wii-spill på Wii Fit inkludert golf, bowling, aerobic, kick-boksing og Hula Hoops.

Vekttap


Hva er de helsemessige fordelene av Wii og Wii Fit?


Holde skytende pounds av og holde seg i form er viktig i å holde seg frisk. Wii utfordrer fedme ved å lage video gaming en engasjerende og fysisk opplevelse, snarere enn en stillesittende en. Wii har håndholdte kontrollere som du kan bruke til å engasjere muskelgrupper. Wii Fit bord sporer body mass index, nåværende vekt og utholdenhet nivåer i en individualisert skjema. Skjermen veileder deg om hvordan du gjør de riktige trekkene, og hvor mange repetisjoner du har igjen med hver økt. Wii kan hjelpe deg å miste vekt og har populære fitness støttespiller som "Biggest Loser" trener Jillian Michaels for å hjelpe deg til å føle som om du får en en-mot-en personlig treningsøkt.

Muskelstyrke


Hva er de helsemessige fordelene av Wii og Wii Fit?


Wii forbedrer muskelstyrke og lar deg også engasjere seg i aktiviteter som hjelper med balanse og koordinasjon. Ved å delta i virtual reality spill som inkluderer snowboard, boksing, fotball og ski, kan du bygge opp muskler som du kanskje ikke har brukt i lang tid eller har atrophied. En studie i juli 2013 utgaven av "The Journals of Gerontology Serie A: biologi og Medical Sciences", viser at når eldre personer spilt aktive Wii-spill i 10 uker, forbedret de sin balanse, styrkede leggmusklene og generelt bedre fysiske prestasjoner.

Disease Prevention


Hva er de helsemessige fordelene av Wii og Wii Fit?


I noen tilfeller Wii og Wii Fit kan være i stand til å forhindre at enkelte sykdommer. Engasjere seg i fysisk aktivitet opp til fem dager i uken i 30 minutter eller mer om dagen kan forhindre livstruende tilstander som diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, leversykdom og visse typer kreft. Wii og Wii Fit kan gjøre treningen opplevelsen mer spennende ved å plassere deg som en karakter i spillet. Dette kan være fristende for barn og voksne i alle aldre, og er en morsom måte å fremme fysisk aktivitet og redusere effekten av en stillesittende livsstil.