De beste måtene å kutte kostnader med en ny baby

March 5


De beste måtene å kutte kostnader med en ny baby


En ny liten en kan bringe glede til ditt hjerte mens decimating familiens budsjett. Hvis du ikke er forsiktig, kan de små og store kostnader virkelig legge opp. Mest sannsynlig, vil du ha noen venner og familie som er ivrige etter å dusje deg med gaver til babyen, men du bør også se etter måter du kan kutte kostnader på egen hånd.

Fôring baby

Nyfødte må spise mye til drivstoff den enorme veksten som skjer i det første året. Hvis du kan gjøre det, er amming det billigste alternativet for å mate babyen. Mange mor og baby parene får en steinete start som de begge lære prosessen, men en amming konsulent kan hjelpe deg å finne det ut. Din forsikring kan dekke denne tjenesten, eller det kan være en sykepleier ved barnelege kontor som også skjer for å være en amming konsulent. Hvis du vil gå tilbake til arbeidet, pumpe mens du er i permisjon for å bygge opp en forsyning. Forsikringen skal dekke kostnadene for en kvalitet pumpe på grunn av Affordable Care Act, ifølge HealthCare.gov.

Essentials Only

Motstå trangen til å kjøpe hver søte antrekk du se i butikkene. Mest sannsynlig, vil barnet tilbringer sine første måneder i komfortable pyjamas eller onesies. På samme måte, du trenger ikke å ha alle barn dings og gadget tilgjengelig. All babyen virkelig trenger når hun først er født er noen få klesplagg, en passende spedbarn bilsete, et sted å sove og bleier. Selvfølgelig, det er andre ting du kanskje ønsker for henne, men du trenger ikke en sving og en bouncy stol; ene eller den andre vil gjøre. Mange ting, som barnestoler og leker, kan vente til hun er litt eldre.

Kjøp av brukte eller innlån.

Når du finner ut at du er gravid, begynne å trykke opp garasje salg og sendingen butikker. Du kan ofte kjøpe knapt brukt baby utstyr for halvparten av den opprinnelige prisen. Bare å spørre venner med litt eldre barn for hand-me-downs kan gi deg mye av de grunnleggende for gratis. Bare gi den videre når du er ferdig. Hvis du går denne ruten, men vil du ønsker å sjekke Recalls.gov å sørge for at et bestemt element ikke har blitt tilbakekalt. Dette gjelder spesielt for ting som Cribs eller baby svinger. Det er også smart å kjøpe en bil sete ny snarere enn brukt, ifølge Car Seat Lady. Dette sikrer at bilsetet ikke er utløpt, og har aldri vært i en ulykke.

Savvy Shopping

Til tross for din beste innsats for å spare penger på de store tingene, er du sannsynligvis til å gå gjennom en rekke forbruksvarer med en ung baby. Dette inkluderer bleier, bad såpe, kluter, medisiner og mat. Når du kan kjøpe disse elementene i bulk. Det er nesten alltid en bedre avtale. Et medlemskap til en lagerbygning butikken som Sams Club, BJs eller Costco kan være vel verdt pengene. Kombiner denne teknikken med kuponger, og du vil være i en enda bedre posisjon. Spør venner og familie uten barn å passere på alle kuponger de ikke trenger til deg. Å registrere seg for selskapets e-postlister kan også få deg gratis vareprøver og kuponger.