Kneet senebetennelse Øvelser

July 15


Kneet senebetennelse Øvelser


Kneet senebetennelse er en betennelse i kneet sener. Kneet er den mest vitale ledd i kroppen din. Om senene blir betent, kan det føre til smerter og hindrer bevegelse. Det finnes en rekke øvelser du kan gjøre for å lindre smerten av kneet senebetennelse. Disse øvelsene fungerer ved å forbedre styrken og fleksibiliteten i kneet sener og omliggende muskler. Det er viktig å søke råd hos din lege når du har smerter i kneet før du starter en øvelse rutine.

Stabilitet Rutiner

Forbedre stabiliteten din er grunnlaget for kneet senebetennelse øvelser. Kne senebetennelse kan forårsake muskel ubalanser som påvirker stabilitet og omfanget av bevegelse. Redusere disse ubalansene vil styrke sener, og dermed øke den totale mobiliteten av kneet. Jo sterkere kneet er, jo mindre sannsynlig er det å ha faste senebetennelse. Disse øvelsene kan inkludere enkle strekking av kneleddet i alle retninger av bevegelse og står på ett ben. Bruk en stol for å hjelpe balanse i løpet av disse stabilitetsøvelser. Når du er klar til å gå videre, sitte på en stabilitet ball og forsiktig rulle frem og tilbake og fra side til side. Når du er komfortabel på ballen, legge til leg extensions og leg curls til rutine.

Styrke Rutiner

Når kneet stabilitet er ikke et problem, kan du gå videre til styrkeøvelser. Begynn med å legge styrkeøvelser til rutine å bruke din egen kroppsvekt før gradvis legge vekter. For eksempel, enkle ben knebøy og vegg knebøy er stifte øvelser for å forbedre din kneleddet og musklene rundt kneet. Som du blir sterkere, prøv leg extensions og leg curls på en maskin med ingen vekt før gradvis legge vekter til maskinene.

Fleksibilitet Rutiner

Etter baseline kneet styrken har kommet tilbake, kan du legge fleksibilitet øvelser for å hjelpe din senebetennelse. Avanserte versjoner av dine grunnleggende strekninger vil hjelpe deg å oppnå dette. Prøv å gjøre kvadricep og hamstring strekninger mens du står opp eller bli med på en pilateskurs ledet av en sertifisert instruktør. Reformator Pilates bruker maskiner med trinser og tau i avanserte fleksibilitet rutiner. Ifølge Joseph Pilates, grunnleggeren av pilates, "Et par godt designede bevegelser, skikkelig utført på en balansert sekvens, er verdt timer med å gjøre slurvete calisthenics eller tvunget contortion."

Vann Øvelser

Hevelse forårsaket av senebetennelse kan gjøre tradisjonelle øvelser ekstremt smertefullt. Gjør vann øvelser er et levedyktig alternativ for å hjelpe deg fullføre øvelsene med mindre smerter. Den følelse og temperaturen i vannet kan også være velgjørende for muskelsmerter og belastninger. Ved hjelp av en kickboard, alternativ gjør flagre, rygg og bryst spark å løsne og styrke senene rundt kneet. Ifølge Brad Walker, grunnlegger av The Stretching Institute, kan vannaerobic brukes til å forbedre fleksibilitet, utvalg av bevegelse, styrke og postural justering, som alle er svært gunstig i lindre kneet senebetennelse.

Biomekanikk

Kneet senebetennelse er først og fremst et overforbruk skade som følge av biomekanikk av kneet. Med hjelp av en avansert trener eller terapeut, kan du justere biomekanikk av kneet bevegelse for å lindre din senebetennelse. Dette kan omfatte styrking målrettede musklene rundt kneet og ved hjelp av avansert stretching å løsne andre. Du kan også være utstyrt for orthotics. Endre biomekanikk er en avansert teknikk og krever medisinsk retning.