Bivirkninger av Morphine feil ved pumpen

April 3

Implantert morfin pumper er en verdifull gjennombrudd i vitenskapen. Men som ethvert elektronisk medisinsk utstyr, de kommer ikke uten potensial for funksjonsfeil. Hvis du har en av disse enhetene implantert, er det viktig at du utdanne deg selv på skiltene og bivirkninger av en feil ved pumpen som dette kan redde livet ditt.

Smerte

En type morfin feil ved pumpen kan oppstå når pumpeslangen blir tett, dør batteriet eller pumpen rett og slett slutter å virke, ifølge PainClinic.org. I disse scenariene, vil pumpen stoppe levere morfin inn i systemet som programmert. Du ville bli klar over en avkastning på din smerte på grunn av opphør av medisinering. På grunn av de langtidsvirkende effekter av morfin, kan du ikke føle smerte retur i flere timer etter at pumpen har allerede sluttet å fungere. Noen langvarig økning av smerte i en kronisk tilstand garanterer medisinsk leting.

Uttak

Hvis kroppen din har fått narkotika regelmessig, kan abstinenssymptomer oppstå når medisinen plutselig stopper, ifølge MayfieldClinic.com. Selv om dette ordet noen ganger har negative følger, er et vanlig symptom uttak og et produkt av kroppens avhengighet, ikke-avhengighet. Uttak kan produsere varierende intensiteter av ubehagelige bivirkninger, inkludert svetting, blekhet, kvalme, muskelkramper og angst eller apati.

Søvnighet

Sjeldnere enn de nevnte symptomer på en feil ved pumpen, og til søvnighet eller tretthet og slapphet, oppstår. Du kan oppleve dette i løpet av pumpen rettssaken, ifølge Medtronic.com. Som en ugunstig virkning, men dette vil skje når pumpen feil altfor mye for å levere medikament, i motsetning til ikke nok. For mye Morfin kunne gå inn systemet hvis de tubing tårer, er pumpehuset skadet med akutt traume eller pumpe enheten ikke fungerer. Denne somnolens vil utvikle seg til en nedsatt pustefrekvens og eventuelt koma og død hvis ikke reversert, på grunn av en morfindosering. Ekstrem tretthet eller slapphet må rapporteres til lege umiddelbart, som selv sjelden, er dette den mest livstruende av feil på pumpe scenarier.