Bivirkninger av Acerola Powder

June 4


Bivirkninger av Acerola Powder


Acerola er en busk i Malpighia familie av planter og er også kjent som Barbados kirsebær, vestindiske kirsebær og vill crapemyrtle. Den vokser i tropiske områder over hele verden, og sine små lyse-rød frukt er ekstremt høy i vitamin C, som gir rundt 1500 milligram per 100 milligram av frukt, med de grønne fruktene muligens enda to ganger det beløpet. Selv acerola er en kraftig antioksidant, på grunn av sitt høye innhold av vitamin C har mange av de samme bivirkninger som vitamin gjør.

Narkotika og test Interactions

Acerola kan føre til et falskt negativt resultat i avføring okkult blodprøver hvis du får i deg det 47-72 timer før en test, ifølge "The Essential Herb-Drug-Vitamin Interaksjon Guide" av George T. Grossberg. Acerola kan også gi deg en falsk nedgang i en glucoseoxydase test som Clinistix hvis du får i deg mer enn 500 milligram av acerola-vitamin C før testen. Det kan også føre til en falsk økning på en kuprisulfat test som Clinitest.

Acerola kan også samhandle med mange reseptbelagte legemidler, spesielt p-piller og andre østrogenholdige medisiner, så du bør konsultere legen din før du tar acerola. Gross advarer også at å ta acerola mens på flufenazin kan redusere nivåene av stoffet i blodet, og det kan også redusere den antikoagulerende aktivitet av warfarin.

Gastrointestinal

Hvis du tar mer enn to gram per dag av acerola, kan du oppleve kvalme, diaré og magekramper, selv om det har vært noen rapporter om slike symptomer fra så lite som ett gram per dag. Ifølge Purdue University Hagebruk departementets rapport om acerola, leger i Curacao rapportert at barn ofte trenger behandling for tarmbetennelse og obstruksjon forårsaket av å spise vill Barbados kirsebær. På grunn av det sure innholdet av acerola, øsofagitt kan også skje hvis man bruker acerola for en forlenget tidsperiode.

Hemolyse

Hvis du får i deg store nok mengder av acerola, kan vitamin C innhold forbedre jernopptaket, som fører til jernforgiftning, som er mest et problem hvis du har en sjelden jern overbelastning lidelse, slik som hemokromatose. Høyere doser kan også føre til hemolyse, en unormal nedbrytning av røde blodceller enten i blodårene som fører til en form for anemi, selv om dette er først og fremst sees i pasienter som har en sammenfallende glukose-6-fosfat-dehydrogenase mangel.

Nyrestein

Selv om forholdet mellom høyere doser av noe vitamin C produkt som acerola og utvikling av nyrestein er kontroversielt, en studie ved Institutt for Food Science and Human Nutrition, Washington State University, fant at 1000 milligram av askorbinsyre to ganger hver dag økt vannlatings oksalat og Tiselius Risk Index for kalsium oksalat nyrestein i 40 prosent av deltakerne, både de som dannet steiner og de som ikke gjorde det.

Nervesystemet

Noen mennesker har opplevd en migrene hodepine med doser så høye som 6 gram per dag, samt andre nervesystemet bivirkninger som svimmelhet, besvimelse og tretthet. Hvis du er utsatt for migrene eller svimmelhet, bør du unngå å ta store doser av acerola.