Lav Dopamin i ADHD

November 25


Lav Dopamin i ADHD


Attention Deficit Hyperactivity Disorder, vanligvis referert til som ADHD, påvirker barn og voksne. Behandlet av en rekke medisiner, produserer ADHD symptomer som uoppmerksomhet, impulsivitet og hyperaktivitet. Dopamin er et kjemisk stoff som forekommer naturlig i hjernen, og utfører en rekke funksjoner. Dopaminnivået kan ha mye å gjøre med ADHD, melder University of Washington,

Dopamin - et signalstoff

Dopamin er et viktig signalstoff - en hjerne kjemisk budbringer ansvarlig for å regulere en rekke prosesser, inkludert evnen til å føle glede og smerte, emosjonelle reaksjoner og fysisk bevegelse. Ifølge University of Washington, hjernen til en person med ADHD ofte ikke produserer nok dopamin. Denne mangel påvirker et område av hjernen som kalles anterior frontal cortex, og påvirker oppmerksomhet og fokus - sentrale symptomatiske områder av ADHD.

Effekter

På grunn av virkningen av dopamin i hjernen, en mangel på signalstoffet produserer en rekke negative effekter på oppmerksomhet og fokus for noen med ADHD. Symptomer på uoppmerksomhet og dårlig fokus knyttet til lav dopamin omfatte manglende evne til å følge instruksjoner, glemsomhet, en tendens til å miste ting og vanskeligheter som bor på oppgaven på jobb eller skole. Personer med ADHD som har lave dopaminnivåer også er utsatt for å bli følelsesmessig impulsive, i barndommen og ofte inn i voksen alder.

Behandling Lav Dopamin

En gruppe medisiner som kalles stimulerer sentralnervesystemet blir ofte brukt til å behandle lav dopamin assosiert med ADHD. Medisiner som blandet amfetamin salter eller Adderall, dextroamphetamine eller Dexedrine og metylfenidat eller Ritalin, er foreskrevet for både barn og voksne til å øke mengden av dopamin i hjernen. Medisiner som amfetamin og metylfenidat er foreskrevet av lege, som vanligvis starter pasienter med en lav dose, og deretter reiser det som nødvendig for å kontrollere ADHD symptomer, melder National Institute on Drug Addiction.

Time Frame

Behandling av ADHD med medisinering er ofte kombinert med atferds rådgivning og terapi, melder National Institute of Mental helse, selv om et reseptbelagt legemiddel er den avgjørende faktoren i å holde dopamin nivåer hevet. Selv om symptomene på ADHD ofte bedre gjennom hele voksenlivet, beviser medisinering ofte nødvendig som en langsiktig behandling for å regulere hjernens dopaminproduksjon.

Forebygging / løsning

Studier fortsette inn i mulig forebygging av ADHD og lav dopamin produksjon, ifølge NIMH. Det er ingen "kur" for lavt dopamin og ADHD; Men forskning på mulige årsaker til brain dysfunction fører til ADHD fortsetter, konsentrere seg om genetiske og miljømessige faktorer. Heldigvis, med riktig diagnose og behandling, kan noen med ADHD redusere sine symptomer og - med hjelp av en lege - bidra til å holde hjernen hans produsere nok av den viktige signalstoffet dopamin.