Klobetasol Ingredienser

January 1


Klobetasol Ingredienser


Klobetasol er et kortikosteroid som brukes for hud betennelse og irritasjon. Det er et kortikosteroid med anti-inflammatorisk, anti-kløende og vasoconstrictive egenskaper. Ifølge Drugs.com, er klobetasol et sterkt aktivt kortikosteroid og bør ikke brukes lenger enn to uker. Klobetasol er kjent under flere ulike merkenavn, for eksempel Clobevate og Temovate, og er tilgjengelig på resept bare.

Klobetasol kommer i mange former fra gel og krem ​​til ansiktet, sjampo og skum for hodebunnen og lotion og spray brukes til lokal applikasjon.

Klobetasolpropionat

Den aktive forbindelsen er alle disse formlene er klobetasolpropionat, som er et syntetisk kortikosteroid. Den er lik prednisolon, som har en høy grad av kortikosteroid-aktivitet og en liten grad av mineralkortikoid aktivitet, hjelpe til balansen av salt og væske i huden.

Hver av formlene-fra sjampo til topisk påføring har tilnærmet 0,05 mg til 0,5 mg klobetasol propionat tilsatt til bærer kjemikalier og ingredienser.

Fløte og Salve Ingredienser

Klobetasol krem ​​og salve brukes til å behandle huden betennelser og kløe forårsaket av allergi, eksem og psoriasis. Brukes lokalt, er små mengder brukes til de berørte huden for å hjelpe i helbredelsen av irritasjon og reduserer betennelse.

Ifølge Rxlist.com, klobetasol krem ​​og salve begge inneholder 0,05 mg klobetasol i en blanding av bærer og konserverende bestanddeler og begge inneholder propylenglykol som oppløsningsmiddel og bæremiddel. Den glyserylmonostearat og cetostearylalkohol i kremen blir brukt til å tørke krem ​​og sikre at det ikke sprekker eller flasser. Tillegg av glycerylstearat er slik at huden forblir myk. Det er også flere konserveringsmidler som klorkresol, natriumsitrat og sitronsyre-monohydrat tilsatt til kremen for å holde klobetasol aktiv. Det er bare et par av ingredienser som ble tilsatt til salve for å hjelpe til med å påføre den aktive bestanddel på huden. Sorbitansesquioleat og hvit vaselin brukes til å holde huden myk, så vel som å være andre bæremidler.

Shampoo Ingredienser

Klobetasol sjampo brukes for psoriasis og skalp forhold. Sjampoen inneholder 0,5 mg klobetasolpropionat per ml. Ifølge Rxlist.com består sjampo base av alkohol, natriumsitrat og sitronsyre som konserveringsmidler. Kokos-betain og natrium-lauret sulfat tilsettes for å lage skum. Statisk reduksjon etter håret tørker skyldes polyquaternium-10 blir tilsatt. Alle disse ingredienser er tilsatt til renset vann.

Skum Ingredienser

Skum clobetasol er topically brukt i huden flater at en stor mengde av produktet ikke kan være berettiget eller ønsket. Skummet inneholder også 0,5 mg klobetasolpropionat. Siden bæremiddelet er skummet, blir listen over ingredienser i produktet brukes til å lage skum og tørke den etter bruk. Skummet består av cetylalkohol og sitronsyre. Etanol (60%) tørker skummet når den er påført. Polysorbat 60, er kaliumsitrat og propylenglykol brukes som emulgatorer for å mykgjøre huden. Renset vann blander alle ingrediensene sammen, og trykksatt stearylalkohol er skumdrivmiddel.