Hva Drinker er best Med Brat kosthold?

October 11


Hva Drinker er best Med Brat kosthold?

Oversikt

Brat kosthold hjelper behandle symptomer på diaré og mageproblemer. Mat på dietten inkluderer bananer, ris, applesauce og toast. Disse bindende matvarer vil bidra til å gjøre avføringen hardere og redusere diaré. Før du flytter til de solide matvarer i kostholdet, personer med oppkast må begynne med væsker. Innlemming drikker i Brat kosthold hjelper erstatte tapt væske og kan bidra til å redusere muligheten for alvorlige komplikasjoner som dehydrering, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Noen drikker, derimot, som for eksempel melk og sure juice, kan forårsake økt oppkast eller diaré symptomer.

Klare væsker

Å drikke klare væsker er viktig å bidra til å erstatte væske tapt under utbrudd av diaré. Klare drikker inkludert på Brat kosthold inkluderer drikker som vann, eplejuice og flate, klare brus. Tørt, klare væsker vil ikke føre til fortsatt irritasjon i magen og tarmene. Te er også en klar væske alternativ på Brat kosthold. Drikker store mengder væske på en gang er ikke nødvendig. Hyppige, små slurker med Sletter væsker kan være nok til å hindre dehydrering. De på Brat kosthold bør unngå å drikke drikker som er for varmt eller for kaldt på grunn av mulig irritasjon i magen og tarmene.

Elektrolytt erstatning drinker

Under episoder av oppkast og diaré, mister en individuell kroppsvæsker, og kan også miste betydelige mengder salt og andre elektrolytter er nødvendig for å opprettholde sunne celler. Sportsdrikke og elektrolytt drinker formulert for barn og solgt over-the-counter ha en balansert mengde elektrolytter for å hjelpe erstatte de tapte under sykdom. Det er best å snakke med en lege om riktig mengde muntlige rehydrering drikker trengs. Drikker disse drikker bidrar til å hindre dehydrering, men vil ikke stoppe diaré.

Gelatin, Ice Pops og buljong

Væskebaserte matvarer er flere alternativer for å bidra til å øke væskeinntaket når du er på Brat kosthold. Noen varer folk kan vurdere mat, men teller som drikker inkludere gelatin og klare buljong supper, ifølge MedlinePlus. I tillegg kan en person med diaré velger å suge på isen sprette for å øke væskeinntaket.