Hvordan bruke Sykkel Pedaler med stropper

June 19


Hvordan bruke Sykkel Pedaler med stropper


Tå stropper på pedalene forbedre cyclistâ € ™ s grep mens sykling. Stroppene er ofte koblet sammen med tå klipp, men kan også komme separat. Ridning med tå stropper tar litt praksis og manøvrering. Stroppen feller foten på pedalen. Når du går for å stoppe sykkelen, må du trekke foten ut riktig, eller du vil miste balansen. Det er nødvendig for sykkel sikkerhet at du lærer å bruke stroppene riktig for å unngå ulykker.

Trinn 1

Plasser sykkelen på et stabilt underlag, for eksempel et fortau eller sement gulvet. Klatre på sykkelen og skyv den ene foten på pedalen under stroppen.

Trinn 2

Ta tak i endestykket av stroppen og dra oppover for å stramme den rundt skoen. Det bør være stramt, men du bør være i stand til å skyve foten bakover med lite problemer. Gjenta fremgangsmåten med den andre foten.

Trinn 3

Sette sykkelen i en døråpning. Dette vil bidra til å støtte deg mens du blir vant til stroppene. Presse en pedal hele veien til bunnen, på seks OA € ™ klokkestilling. Dette vil flytte den andre pedalen til 12 OA € ™ klokke. Øv skyve foten inn og ut av stroppen. Plassere foten på baksiden av pedalen og bevege den fremover i stroppen.

Trinn 4

Sitte på sykkelen i et åpent område med lite trafikk. Vend pedalene slik at stroppen er vendt ned. Øv trekke foten tilbake og deretter flytte det fremover for å snu pedalen rundt. Din fot vil gli inn i stroppen naturlig som pedal knipser. Trekke foten tilbake for å fjerne stroppen før du tar den av pedalen. Når du perfekt farten på en fot, bryter og praksis med den andre.

Trinn 5

Ri rundt når du føler deg komfortabel med den manøveren. Start med begge stroppene pekte nedover. Vend ett pedal over og skyver foten frem, før flippe den andre. For å stoppe, trekke den ene foten tilbake og deretter av pedalen, og deretter plassere den på bakken før du fjerner den andre foten.

Advarsler

  • Unngå fall ved å sikre at føttene er helt ute av tå stropper før du forsøker å demontere sykkelen.

Tips

  • Hvis du endrer sko, monter stroppen før du sykler.