Speed ​​Control Problemer i en weslo Cadence tredemølle

April 2

Cadence er en linje av motoriserte tredemøller under weslo merkevare. Weslo startet Cadence linje på 1980-tallet, og som av mars 2011, gjør fortsatt tredemøller under Cadence navn. Hastighetskontroll problemer kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert belte spenning, elektronisk mis-kommunikasjon og motoriske problemer.

Belte Senker

Hvis beltet på Weslo Cadence tredemølle er for stram eller hvis det er tørt, kan det bremse ned når du bruker den. Eldre weslo tredemøller krever smøring. Weslo anbefaler at du smøre beltet med et ikke-petroleumsbasert silikon smøremiddel etter hver 10 timers bruk. Sjekk brukerhåndboken før du bruker noen stoffer til beltet, som nyere modeller ikke trenger smøring.

Beltet kan også være for stram. Følg instruksjonene i brukerhåndboken om hvordan du skal stramme beltet ved å justere svingboltene på baksiden slutten av tredemøllen.

Speed ​​Kalibrering

Hvis hastigheten på din weslo Cadence tredemølle er uberegnelig, kan du prøve å kalibrere fart. Weslo inneholder instruksjoner kalibrerings på baksiden av motorskap eller på innsiden av den nedre halvdel av motorsammenstillingen. Fjern skruene som holder motoren hette på plass og skyv dekselet av for å få tilgang til instruksjonene. Hvis de ikke er der, kan du kontakte weslo på 1-877-993-7999 for å få hjelp i å kalibrere tredemølle hastighet.

Garanti

Weslo gir en begrenset 90-dagers garanti på sine tredemøller, men hvis du har kjøpt en utvidet garanti, kan det hende at Cadence tredemølle være garantert for inntil fem år. Sjekk brukerhåndboken og kjøpet dokumentasjon for å bekrefte om maskinen fortsatt er under garanti. Hvis du har grunnleggende produsentens garanti, må du betale for å sende eventuelle defekte deler til weslo, samt betale et ekspedisjonsgebyr. For hjemme-tjenesten, betaler du en tur kostnad.

Betraktninger

Hvis du trenger mer hjelp med weslo Cadence tredemølle, kontakt weslo via telefon, e-post eller vanlig post. Du kan fylle ut en kundeservice forespørsel tag på nettsiden eller e dem direkte på [email protected]

Non-garanti reservedeler er tilgjengelig for de fleste Cadence tredemøller på weslo hjemmeside. Søk etter deler ved hjelp av modellnavnet eller nummeret på tredemølle eller delenummeret som refereres i brukerhåndboken.