Hva er Utvanning Powder?

March 28


Hva er Utvanning Powder?


Rehydrering pulver er hovedsakelig sukker og salter. Nærmere bestemt er disse pulvere inneholder glukose, natriumklorid, kaliumklorid og dinatriumhydrogencitrat. Preparater kan variere litt mellom forskjellige merker. Rehydrering pulver brukes til å behandle dehydrering assosiert med diaré, spesielt den som forårsakes av kolera og rotavirus som det kan forlenges og alvorlig. Pulveret skal blandes med vann som er angitt på etiketten og brukes innen en time eller opptil 24 timer hvis de oppbevares i kjøleskapet.

Natrium

Hos friske individer, væske og elektrolytter, spesielt natrium, blir pumpet inn i tarmen som intestinal sekreter. Disse hjelper til med fordøyelsen og senere blir absorbert, og dermed opprettholde konstant natrium nivåer. Under diaré, de fleste av de utskilte væsker og salter er ikke reabsorberes og går tapt. Uten inngrep, kan denne raskt resultere i meget lave natriuminnhold i kroppen. Ifølge "Oxford Handbook of Clinical Medicine," lave natrium nivåer forårsake hodepine, forvirring, muskelsvakhet og kramper og til slutt koma.

Viktigheten av Glukose

Rollen av glukose i rehydrering pulvere ikke er å tilveiebringe kalorier og energi, men i stedet for å hjelpe absorpsjon av natrium. Faktisk, for natrium til å bli absorbert fra tarmene, glukose eller galaktose behøver å være til stede; uten dem, vil natrium ikke tas opp. Som natrium og glukose blir absorbert i tarmen, blir vann trukket inn, for derved å rehydrere kroppen. Dette er grunnen til at løsningene inneholder glukose og salter er mer effektive ved rehydrering enn vann alene.

Kalium og klorid

Kalium og klorid er innlemmet i rehydrering pulver fordi som for natrium, kan diaré føre til store tap av disse ionene. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan store tap av kalium føre til svakhet, muskelkramper og uregelmessig hjerterytme. Klorid er en annen viktig elektrolytt; lav kroppen kloridnivåer kan bidra til og forverre dehydrering.

Hjem Oppskrift

Du kan lage en enkel rehydrering løsning hjemme, som beskrevet av Utvanning Project. Bland 1 liter vann med 8 teskjeer sukker og en teskje salt. En halv kopp appelsinjuice eller halvparten av en most banan kan legges til legge kalium. Hvis kommersielle preparater er tilgjengelige, bør disse brukes som feil i formuleringer av hjemmelagde versjoner kan oppstå. Sportsdrikker bør ikke brukes til å behandle diaré som ofte disse inneholder for mye sukker, noe som kan irritere tarmen. Antiddiarrheal og kvalmestillende legemidler bør kun brukes i samråd med lege.